Sarıçay Barajı’nın maliyetini Büyükşehir ödüyor

Sarıçay Barajı’nın maliyetini Büyükşehir ödüyor
ABONE OL
CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Sarıçay Barajı ile ilgili AK Parti cephesinden yapılan açıklamalara cevap verdi. Mersin, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıçay Barajı için 569 milyon lira ödediğini söyledi. 

KIYMET SARIYILDIZ - DSİ, Saraçay Barajı ile ilgili çalışmaların başladığını açıklamıştı. AK Parti cephesi bu konuda açıklamalar yaptı. CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin de AK Partililerin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. 

Mersin, "Bugün bakıyorum da iktidar partisi temsilcileri sabah saatlerinden bu yana Sarıçay Barajı ile ilgili ilkokul korosu gibi aynı ağızdan açıklamalar yapıyorlar. Saraçay Barajı’nın maliyetini Büyükşehir Belediyesi ödüyor" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un yaptığı açıklamalara cevap veren Mersin, “Eskilerimizin güzel bir sözü var; 'tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmazmış. 'Siz hükümet olarak merkezi hükümetten doğru düzgün yatırım getiremeyin sonra da at üstünden orak biçer gibi konuşun da konuşun. Madem Sarıçay Barajı bir devlet yatırımı, neden Aydın Büyükşehir Belediyesi 569 milyon lira para ödüyor? Bu barajın tüm maliyetini Aydın Büyükşehir Belediyesi ödüyor, ASKİ ödüyor, Aydın halkı ödüyor Metin Yavuz. Parayı veren düdüğü çalar, hiç laga lugaya gerek yok. Siz çok devlet yatırımı yapmak istiyorsanız 18 yıldır başlayamadığınız havaalanına, şehir hastanesine, ihale etmeyi bile beceremediğiniz Aydın-Denizli otoyoluna başlayın. Bu 569 milyon lira parayı Büyükşehirden, Aydın halkından almıyorum, merkezi bütçeden ödeteceğim dersiniz biz de susarız” diye konuştu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.