Savaş: "Destek çağrılarına hazırız"

Savaş: "Destek çağrılarına hazırız"
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na karşı seçim yarışını kaybeden AK Partili Mustafa Savaş, vatandaşın kararına saygılı olduklarını belirterek, Aydın için gelen her türlü destek çağrısına açık olduklarını söyledi.

(ŞERMİN ÇOLAK) Türkiye, 31 Mart günü yerel seçime giderek belediye başkanlarını seçti. Aydın’da Millet İttifakı'nın CHP’li adayı mevcut Başkan Özlem Çerçioğlu’na karşı yarışan Cumhur İttifakı'nın AK Partili Adayı Mustafa Savaş seçimin kaybeden ismi oldu. Yüzde 53,82 oy oranı ile yeniden başkan seçilen Çerçioğlu, rakibine seslenerek, "Hakkımı helal ediyorum gel beraber çalışalım" demişti. Savaş da ilk açıklamasında destek çağrılarına açık olduklarını kaydetti.

Savaş yaptığı açıklamada, “Daha güzel bir Aydın, daha gelişmiş ve daha yaşanabilir bir Aydın inşa edebilmek için çıktığımız yolda, aziz milletimiz sandıkta kararını vermiştir. Demokrasi mücadelesi verdiğimiz bu kampanya döneminde millî irade her şeyin üzerindedir, alınan kararlara da saygı duymak bundan dolayı önemlidir. Davamız Aydın'dır, davamız Türkiye'dir” şeklinde konuştu.

“Milletvekili olduğum Aydın'a hizmet getirebilmek üzere var gücümle çalışmaya devam edeceğim” diyen Savaş, “Kampanyamız sürecinde açıkladığım projelerin ve ilimize getirilecek diğer yatırımların, bizlerden de talep edilmesi durumunda, Aydın'da hayata geçmesi için var gücümle çalışacak, doğduğum topraklara hak ettiği hizmetleri sunabilmenin gayretinde olacağım” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı olarak gelecek her türlü destek çağrısına yardımcı olacağını kaydeden Mustafa Savaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin Aydın’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum