Savaş: “Devletimiz bütün bu sorunlarla baş edecek güce sahiptir”

Savaş: “Devletimiz bütün bu sorunlarla baş edecek güce sahiptir”
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Ve TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Ramazan Bayramını nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

(HABER MERKEZİ) Türkiye’ye yönelik terör ve ekonomik saldırıların devam ettiğine değinen Savaş, Ramazan Bayramını kutlayarak “Devletimiz bütün bu sorunlarla baş edecek güce sahiptir” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Ve TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, yayımladığı mesajla Ramazan Bayramını kutladı. “Milletçe birlik ve beraberliğe çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz önemli bir dönemdeyiz” diyen Savaş, “İçerisinde bulunduğumuz coğrafyada yaşananlar, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmamızı engellemeye yönelik girişimler olsa da, devletimiz ve aziz milletimiz bütün bu sorunlarla baş edecek güce ve kudrete sahiptir” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ HER ZAMANKİNDEN ÖNEMLİ
AK Partili Savaş, Türkiye’ye yönelik terör ve ekonomik saldırılara da değinerek, “Devletimiz, Harkuk'taki Pençe Harekatıyla, ülkemizin her bir karış toprağında yürüttüğü terör operasyonlarıyla ve ekonomi temelindeki saldırılara karşı mücadelesiyle bu zorluklar karşısında pes etmeyeceğini bütün dünyaya açıkça ilan etmektedir. Bu süreçte, bütün sorunların üstesinden kolayca gelinebilmesi için, birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha önemlidir. Bu vesileyle aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı en içten dileklerimle kutluyor, vatan savunması ve aziz milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden bütün kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.