Savaş dördüz bebek sevincine ortak oldu

Savaş dördüz bebek sevincine ortak oldu
ABONE OL
Nazilli'de dördüz bebek sahibi olan Naile-Koray Korkut çiftini evlerinde ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, aileye çocukları için sağlık temennisinde bulundu.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli’de yaşayan Naile ve Koray Korkut çiftinin geçtiğimiz ay üçü erkek, biri kız dördüz bebekleri dünyaya geldi. Bebeklerin hem sağlık durumlarını öğrenmek hem de aileye destek olmak için Korkut çiftini evlerinde ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, tek çocukları varken beş çocuğa sahip olan ailenin mutluluğuna ortak oldu.

“SİZE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Elizan, Mert, Tuğra ve Emir adındaki bebeklere tek tek ilgi gösterip kucağına alıp seven Savaş, yaptığı açıklamada, “Ben tebrik için ailemizi ziyarete geldim. Sayın Cumhurbaşkanımızın da  ifade ettiği gibi en az 3 çocuk şart. Tek çocuk garip olur, iki çocuk rakip olur, üç dengi olur, dört bereket olur derler, tam anlamıyla bereket olmuş. Allah uzun ömürler versin. Vatanımıza, milletimize, hayırlı evlatlar nasip etsin. Bize düşen ne varsa biz size destek vermeye hazırız. Allah yardımcınız olsun” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLARI”

Anne Naile Korkut ise Savaş’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, çocuklarının bakımında, kayınvalidesinden ve annesinden destek aldığını ifade etti. Önemli olanın dördüz bebeklerinin sağlığı olduğunu söyleyen Anne Korkut, “7 kişilik kocaman bir aile olduk, bizim için önemli olan bebeklerimizin sağlıkları. Sayın Vekilimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Savaş’ın Korkut Ailesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eftal Furkan Kırlıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve  parti üyeleri de hazır bulundu.

nazillinin-ilk-dorduz-bebeklerine-savastan-destek-gecikmedi-142335-812207ab2b5cf7024ac60bf1f23b6626.jpegnazillinin-ilk-dorduz-bebeklerine-savastan-destek-gecikmedi-142335-ad1a500b79753cdaec322084f9c72ba8.jpegnazillinin-ilk-dorduz-bebeklerine-savastan-destek-gecikmedi-142335-b7d0861efafd3afdc2455898b2a7d9b7.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.