Savaş, İYİ Partiyi es geçmedi

Savaş, İYİ Partiyi es geçmedi
ABONE OL
Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, İYİ Partili Kürşat Engin Özcan'ın seçim ofisini ziyaret etti.

(SİMGE ATA) AK Partili Mustafa Savaş, Nevruz Kutlamaları için geldiği Nazilli'de Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık'a seçim çalışmalarında destek verdi. Uzun Çarşı esnafını ziyaret eden Savaş ve Alıcık beraberindekilerle halktan destek istedi. Uzun Çarşı esnafı tarafından coşkuyla karşılanan adaylara baklava ikram edilirken vatandaşların fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği gözlendi.
İkili, esnaf ziyareti sırasında Uzun Çarşı'da yer alan İYİ Partili Kürşat Engin Özcan'ın seçim ofisini de ziyaret ederek, partililerle bir süre sohbet etti. Millet İttifakı taraflarıyla teker teker tokalaşan Başkan Alıcık, ve Aday Mustafa Savaş'ın bu tutumu takdir topladı.
Başkan Haluk Alıcık'a seçim çalışmalarında Savaş'ın yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, 23'üncü ve 24'üncü dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, 24'üncü dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve partililer eşlik etti.

whatsapp-image-2019-03-21-at-20-25-59-1.jpegwhatsapp-image-2019-03-21-at-20-26-00.jpegwhatsapp-image-2019-03-21-at-20-26-01-1.jpegwhatsapp-image-2019-03-21-at-20-26-01.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum