Savaş: Tüm dünyaya ilan etmiştir

Savaş: Tüm dünyaya ilan etmiştir
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğinin ve istiklal mücadelesinden asla ödün verilmediğinin altını ç

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve  AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Savaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesinin Türk Milletinin istiklal ve istikbali için başlattığı kurtuluş mücadelesinin ilk adımı olduğunu belirtti. 
 
Milletvekili Savaş; “Milletimizin her bir ferdinin canlarını hiçe sayarak verdiği mücadeleyle kahramanlık destanı yazılmıştır. Bu kahramanlık destanı dirilişin bir sembolü olmuştur. Böylesi önemli bir tarihin gençliğe ithaf edilmesi, yarınlarımızı emanet edecek olduğumuz gençlerimize verilen önemin göstergesidir. Aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içinde kenetlenmiş, istiklal mücadelesinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir” dedi.

“DAHA İLERİYE TAŞIYACAK OLANLAR GENÇLERİMİZDİR”

Türk Milletinin kutlu emanetlerinin değerini bildiğini aktaran Milletvekili Savaş; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızdan bizlere miras kalan milli mücadele ruhu ve azmiyle, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletini seven, bayrağına sahip çıkan, vatanını koruyan gençlerimiz bu mücadelemizde en kıymetli yol arkadaşlarımızdır. Biliyor ve inanıyoruz ki bu kutlu emaneti, daha ileriye taşıyacak olanlar gençlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.