Savaş’tan Aydın-Denizli otoyolu açıklaması 

Savaş’tan Aydın-Denizli otoyolu açıklaması 
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 163 kilometrelik Denizli-Aydın otoyoluyla ilgili açıklama yaptı.

KIYMET SARIYILDIZ - Savaş, “Bu proje olmuyor diye yıllardır eleştiren,, karşı çıkan zihniyet şimdi de yol yapılıyor diye karşımıza çıkıyor. Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz.” diye konuştu. Ege Bölgesi'nin 163 kilometrelik en önemli otoyol projesi olan ve İzmir ile Antalya'yı birbirine bağlayacak projede çalışmalar devam ediyor. TBMM Kit Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, projenin tamamlanmasıyla bölgedeki ihracatın artacağını, buna bağlı milli gelirin de yükseleceğini aktardı. Savaş otoyolun, tamamlanmasıyla Aydın’ın gelişmesine, kalkınmasına ve refahına katkı sunulacağını ifade etti.
“EN AZ KAYIPLA YAPILACAK”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla görüştüklerini kaydeden Savaş, otoyol projesinin yapılırken, tarım arazilerinin en az zararla tamamlanacağı şekilde projeyi bitirme hedefinde olduklarını ifade etti. Denizli-Aydın otoyolunun Aydınlıların yıllardır beklediği proje olduğunu anımsatan Savaş, şöyle devam etti:
“Otoyol, hem Denizli hem Aydın’daki vatandaşlarımızın yıllardır beklediği bir proje. Ancak bu yol yapılırken, tarım arazilerine en az zarar gelecek şekilde, ‘bu projeyi nasıl gerçekleştireceğiz’ gayreti içerisindeyiz. Tarım arazilerinin ne kadar kıymetli olduğunu bilen insanlarız. Tarım arazilerinin yerine yenisini koymak mümkün değil. En az, minimum kayıpla güzergahın yapılması noktasında çalışmalar yürütülüyor.”
“GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ”
Otoyol projesinin tamamlanmasıyla hem turizme hem de tarıma önemli ölçüde gelirin sağlanacağını kaydeden Savaş, “Projeyle vatandaşlarımızın daha konforlu seyahat etmesi sağlanacak. Ticari anlamda da kaynaşmasına vesile olunacak. İleriye dönük olarak da İzmir’den Denizli’ye olan kısmıyla, Denizli’den Antalya’ya olan bölüm de var. İlimizin gelişmesine, kalkınmasına, refahına çok katkı sağlayacak ve değer katacak bir proje. Yıllardır beklediğimiz bir proje. Bu proje olmuyor diye yıllardır eleştiren, karşı çıkan zihniyet şimdi de yol yapılıyor diye karşımıza çıkıyor. Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz.” ifadelerini kullandı.

yol-yapilmiyor-diye-elestirenler-simdi-yol-yapiliyor-diye-elestiriyor-savastan-aydin-denizli-oto-yolu-aciklamasi-220394-862182fba3f68cd371601b049a98dc59.jpgyol-yapilmiyor-diye-elestirenler-simdi-yol-yapiliyor-diye-elestiriyor-savastan-aydin-denizli-oto-yolu-aciklamasi-220394-87693a6da2247525fe13f555b9f3dcad.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.