"Savunma tek yürek ve yumruk olacak”

"Savunma tek yürek ve yumruk olacak”
ABONE OL
Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Türkiye Barolar Birliği (TBB) 36. Olağan Genel Kurulu'nda Erinç Sağkan’ın yönetiminde yer aldı. Seçimin ardından Aydın’a dönen Bozkurt,  Metin bey baroları çok bölmüştü ama artık savunma tek yürek ve yumruk olacak” dedi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) 36. Olağan Genel Kurulu'nda Erinç Sağkan’ın  yönetimine giren Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, memleketine gelmesinin ardından açıklamada bulundu. Sık sık Ankara’ya gideceğini belirten Bozkurt, tüm işlerinin Aydın’da olduğunu ifade etti. Aydın’ın üçüncü kez TBB’de temsil edildiğini hatırlatan Bozkurt, “Seçimi kazandık. TBB Yönetim Kurulu listesinde yer aldım. Ama yine Aydın’dayım. Ankara’da çok zaman geçireceğim ama bürom, barom memleketim Aydın. Aydın üçüncü kez Barolar Birliği’nde temsil edilecek. Bu benim için gurur” ifadelerini kullandı. 
“METİN BEY BAROLARI ÇOK BÖLMÜŞTÜ”
Eski TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nu eleştiren Bozkurt, zihniyet değişikliği yaptıklarını kaydetti. Feyzioğlu’nun baroları çok fazla böldüğünü iddia eden Bozkurt, yeni yönetimle beraber savunmanın birlik olacağını vurguladı. Bozkurt, “Aslında yönetim kuruluna seçilip seçilmemek mesele değildi. Bir zihniyeti değiştirmek meseleydi. Bunu tüm meslektaşlarımızla beraber başardık. Bizi ilgilendiren barolardır. Siyaset bizim işimiz değil. Ama sırtını bir güce yaslamış, yüzü avukatlara ve barolara değil başka yerlere dönük olan Metin bey ve birlikte çalıştığı arkadaşlarının gitmeleri gerekiyordu, gittiler. Artık yüzü barolara dönük olan bir barolar birliği ve yönetimi var. Ayrıca Metin bey baroları çok bölmüştü. 81 baronun beraber hareket ettiği Türkiye’ye göstereceğiz. Savunma tek yürek ve yumruk olacak” diye konuştu. 

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.