Savunmaya tecrübeli transfer 

Savunmaya tecrübeli transfer 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da transfer çalışmaları son hızıyla devam ederken son takviye defansa yapıldı. Siyah İnciler, Turgutluspor’da top koşturan tecrübeli defans oyuncusu Tayfun Yanar’ı renklerine bağladı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Yeni sezon öncesi kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirmeye devam eden Naz-Naz, bu kapsamda defansa transfer gerçekleştirdi. Nazilli ekibi, bu doğrultuda geçen sezon Turgutluspor’da top koşturan 31 yaşındaki deneyimli defans oyuncusu Tayfun Yanar ile anlaşma sağladı. Hücum hattına önemli oyuncuları transfer ederek dikkat çeken Naz-Naz, savunmayı da sağlama aldı.   

SÜPER LİG TECRÜBESİ VAR
Önemli bir kariyere sahip olan deneyimli stoper, bugüne kadar Süper Lig’de Kayserispor ve 1. Lig’de ise Erciyespor formaları giydi. 2. Lig’de ise Tarsus İdman Yurdu’nda görev yapan Yanar, 3. Lig kariyerinde ise Yimpaş Yozgatspor, Kayseri Şekerspor, Çatalcaspor, Düzcespor gibi takımlarda top koşturdu. Başarılı oyuncu geçen sezon ise yine 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor formasını terletti. Manisa temsilcisi ile ligde 29 maça çıkan Yanar, 2 bin 601 dakika süre aldı. Tümüne ilk 11’de başladığı maçlarda Yanar sadece 1 kırmızı kart gördü. Öte yandan takımıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda da mücadele eden deneyimli savunmacı, bu kulvarda ise 1 maçta 90 dakika sahada kaldı.

savunmaya-tecrubeli-transfer-118334-8956653357546036e69f8ee46c2ae217.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.