Seçim yaklaştı anketler arttı

Seçim yaklaştı anketler arttı
ABONE OL
Yapılan ankette Aydın'dan ilk 10 giren belediye başkanı Mehmet Fatih Atay oldu.

PİAR Araştırma tarafından 30 büyükşehir ve merkez ilçelerinde, 'Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı kim?' diye soruldu. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yüzde 52 oy ile 8’inci oldu.

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte anket şirketleri tarafından yapılan anketlerin sayısı da giderek artıyor. Bir anket şirketi bu sefer de belediye başkanlarına yönelik memnuniyet durumunu ölçtü.

PİAR Araştırma tarafından yapılan "Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediyeleri 2022" anketi sonuçlandı. 5 Temmuz-1 Ağustos 2022 tarihleri arasında 30 büyükşehir ve merkez ilçelerinde yapılan ankete yüz yüze, telefon ve SMS link yönlendirme yöntemleri kullanılarak 94 bin 510 kişi katıldı.

 

Yapılan anket sonrasında yüzde 70.1 oranında oy alan İzmit Belediye Başkanı CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye'nin en başarılı ilçe belediye başkanı oldu. Hürriyet'in birinci olduğu ankette Keçiören Belediye Başkanı AK Partili Turgut Altınok yüzde 67.3 oy oranı ile ikinci olurken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 62.3 ile üçüncü sırada yer aldı. Aydın’dan ise Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, yüzde 52.7 oy oranı ile sekizinci oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum