Seçmelere 94 sporcu katıldı 

Seçmelere 94 sporcu katıldı 
ABONE OL
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  “Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol İl Karması Seçmeleri” 94 sporcunun katılımıyla Efeler’de düzenlenirken, İl Karması takımları için 24 sporcu seçildi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın’da basketbol seçmesi heyecanı yaşandı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde  “Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol İl Karması Seçmeleri” gerçekleştirildi. Efeler’deki Atatürk Spor Salonu’nda yapılan seçmelere Anadolu Yıldızlar Ligi talimatına göre 2007, 2008 ve 2009 doğumlu sporcular katıldı. İl genelinde 24 bayan, 70 erkek sporcu olmak üzere toplam 94 sporcu seçilebilmek için ter döktü. Seçmelerde uzman antrenörler tarafından yapılan yetenek testleri sonucu seçilen sporculardan Basketbol İl Karması Takımları oluşturuldu. 

MAÇLAR AYDIN’DA OYNANACAK
12 kız ve 12 erkekten oluşan takımlar Aydın’ı Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup Müsabakalarında temsil edecekler. Erkek ve kız takımlarının mücadele edeceği grup müsabakaları  20 - 22 Aralık 2019 tarihleri arasında Aydın’da gerçekleştirilecek.  

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.