Şehit ve gazi ailelerini ağırladılar 

Şehit ve gazi ailelerini ağırladılar 
ABONE OL
Aydın Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, şehit ve gazi ailelerini düzenlenen yemekte konuk etti. 

HAKAN AKIN - Efeler’de eğitim veren Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi, anlamlı bir organizasyon düzenledi. Okul müdürlüğü tarafından düzenlenen yemekte şehit ve gazi ailelerini konuk edildi. Okulda düzenlenen anlamlı yemeğe Aydın İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Şube Müdürü İsa Ülker, okulun öğretmenler ve birçok davetli katıldı.

 Yemekte konuşan Okul Müdürü Bünyamin Öztürk, "Ülkemizin içinden geçtiği dönemin ve içinde bulunduğumuz ayın bizi şehitlerimize olan minnet borcumuzun daima hatırlanması gereğini hatırlatmaktadır. Biz İmam Hatipliler, şehadet mertebesinin ne kadar yüce olduğunun bilincindeyiz. Ayrıca şehit yakınlarının bize emanet olduğunun da farkındayız. İşte bu nedenle öğrencilerimize de bu farkındalığı göstermek istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz" dedi 
ÖĞRENCİLER YAKINDAN İLGİLENDİ
Okulda düzenlenen yemekte öğrenciler şehit ve gazi ailelerini ellerinden öperek karşılarken bu davranış konukları da duygulandırdı. Yemekte okul öğrencilerinin okuduğu hatimlerin duasını meslek dersi öğretmeni Mustafa Çağrıcı yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum