"Selçuk Başkana güveniyoruz"

"Selçuk Başkana güveniyoruz"
ABONE OL
TDP Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan, partisinin Aydın İl Başkanlığı görevini verdikleri Selçuk Yasan'a güvendiklerini ve başarılı olacağına inandıklarını belirtti. 

Mustafa Sarıgül'ün genel başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi, ülke genelinde teşkilatlanmasını sürdürürken Aydın İl Başkanlığı'na Selçuk Yasan'ı getirdi. Yasan'a göreviyle ilgili belge Aydın'da düzenlenen toplantıyla takdim edildi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan, Ege Bölge Sorumlusu  Akif Akar, İzmir İl Başkanlığı yöneticileri ve Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan katıldı. Toplantıda Akar tarafından parti rozeti takılan Yasan'a Ercan ise başkanlık belgesini verdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Akar, TDP'nin Başkan Yasan liderliğinde Aydın'daki vatandaşların yüzlerinin güleceğini belirtti. Akar, Yasan ile omuz omuz mücadele edecekleri için mutlu olduklarını da dile getirdi. 

"SAĞI VE SOLU BİRLEŞTİRDİK"
Konuşmasına Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anarak başlayan Ercan, uzun yıllar kendisiyle siyaset yaptığını söyledi. TDP'nin Türkiye'deki iktidarın ülkeyi iyi yönetememesi ve muhalefetin ise alternatif olamaması nedeniyle kurulduğunu belirten Ercan, Türkiye'de sağ ve solu birleştirdiklerini kaydetti. 'Biz ne sağcı ne de solcuyuz' diyen Ercan, "Biz demokratik kitle partisiyiz. Bizim ideolojimiz insan. Hudut ve bayrak birliği vazgeçilmezimiz. Biz, kapımızdan içeriye giren hiç kimseye, Daha önce hangi partiye oy verdiniz? Daha önce hangi partideydiniz gibi soruları sormayacağız. Kapımız herkese sonuna kadar açık" dedi. 

"TÜRKİYE'NİN EN DEMOKRATİK PARTİSİYİZ"
Din, dil, ırk mezhep farklılığı gözetmeyeceklerini, vazgeçilmezleri ve ilkeleri doğrultusunda herkese kapılarının açık olduğunu kaydeden Ercan, "Türkiye'nin en demokratik partisiyiz. İlk defa Türkiye'de siyasetin yönünü ve yapılışını değiştiriyoruz. Biz delege ağalığına, delege pazarlıklarına son veriyoruz. Partimize kayıtlı üyeler partimizin ilçe, il ve genel başkanını seçecek. Genel Başkanımız, '2 dönemde partimizi iktidara getiremezsem genel başkanlığım düşüyor' diyor" ifadelerini kullandı.

"GÖNÜL BAĞI KURDUK"
Yaklaşık 4 aylık sürede sürede 64 ilde teşkilatlandıklarını ve 30'a yakın İktidara Hazırlık Merkezi'ni açtıklarını belirten Ercan, "Hızla kongrelerimizi yapmaya başladık. Kurumsal kimliğimizi tamamlayacağız. Olası bir seçime biz fikren, zihnen hazırız ama prosedürleri de tamamlamış olacağız" dedi.

"Aydın'da yiğit, aslan, civan Selçuk başkanımla görüştük" diyen Ercan, "Gönül bağı kurduk. Kendisi Genel Başkanımızla da görüştü. Biz Aydın'da Selçuk başkanıma güveniyoruz. Selçuk Başkanımıza Aydın'ı emanet ediyoruz. İnşallah Aydın'da ipi göğüsleyecek. En kısa zamanda il ve ilçe yönetimlerini oluşturacak. Aydın'da vatandaşımızla bütünleşecek. Aydın'ın sorunlarını Selçuk başkanımla çözeceğiz. Kendisine ve ekibine partimizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. İl binasının açılışında Genel Başkanımız da bulunacaktır" diye konuştu.  

"BİZ İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ"
Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ü Aydın'da misafir etmek istediklerini  belirten Aydın İl Başkanı Yasan ise "An itibariyle ilçe yönetimleri için çalışmalarımız başladı. En kısa zamanda il yönetimini kuracağız. Arkadaşlarla görüşmelerimiz var. Sonrasında ilçelerin kongrelerine başlayacağız. Aydın'da yeni bir rüzgar getireceğimizi düşünüyorum. Biz de halkımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Partimizin büyük genel kurultayında Aydın da olmak istiyor. Onun çalışmalarına başladık. Gelecek hafta sahaya inmeye başlayacağız. Bir buçuk ay civarında Aydın teşkilatlarımızı bitireceğiz. Biz iktidar olmak istiyoruz. O şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda vatandaşımız bize güvensin. Çok güzel yenilikler getireceğiz. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

"İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"
Parti il binasının Efeler'de olacağını belirten Yasan, "İlk etapta partimizle vatandaşımızı tanıştırmak istiyoruz. İstişareler gerçekleştireceğiz. Aydınımız için en güzel çalışmaları yapmamız için sürekli arkadaşlarımızla diyalogda olacağız. Yönetim kurulunu oluştururken partimizde ayrımımız yok, herkese kapımız açık. 18 yaşını doldurmuş arkadaşımız da bize katılsın, 70 yaşında tecrübelerinden faydalanacağımız  büyüklerimiz de bize katılsın" ifadelerini kullandı.

selcuk-baskana-guveniyoruz-212907-0f35e8bb0e28caee7e55fbaddbc436dc.jpgselcuk-baskana-guveniyoruz-212907-d735926ed90b188b10f49cd66ff04cfc.jpgselcuk-baskana-guveniyoruz-212907-ab88f2b03db1003b5e5b278749ba8ac9.jpgselcuk-baskana-guveniyoruz-212907-822e995fc014e9974a97d4d6aa6f1865.jpgselcuk-baskana-guveniyoruz-212907-a1fbc0ffeaa7ebff3e9fb16b211e15de.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.