Semih Yalçın’dan Rektör Aldemir'e Ziyaret

Semih Yalçın’dan Rektör Aldemir'e Ziyaret
ABONE OL
MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın,  Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle üniversiteye gerçekleştirdiği ziyarette, Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Semih Yalçın, ülkemizin dünyanın saygın ülkeleri arasında yerini alabilmesi için çağın gereklerine göre yeni nesiller yetiştirmek gerektiğinin altını çizdi ve küresel rekabeti gözeterek eğitim veren Üniversitemizi tebrik etti.

Eğitimin sadece bilgi aktarımı olmayıp, bütüncül bir anlayışla insan yetiştirme sanatı olduğunu ifade eden Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bu eğitim metodunu benimseyen Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin kadroları; devletçi, özgün ve yaratıcı, özgür ve bağımsız, özgüven sahibi, girişimci, ahlaklı, sorumluluk bilinci yüksek insan yetiştirmeyi öncelik olarak görür. Üniversitelerin; bilim üreten, üst düzey araştırmaların yapıldığı kurumlar olduğu bilinciyle, itici ve geliştirici güç olarak topluma ışık tutma misyonumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi temennilerin sunulmasının ardından Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Semih Yalçın’a üniversite hediyelerini takdim etmesiyle sona erdi.

whatsapp-image-2019-12-17-at-22-21-19-1.jpegwhatsapp-image-2019-12-17-at-22-21-19-2.jpegwhatsapp-image-2019-12-17-at-22-21-19.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.