Senin Şehrin Senin Takımın

 Senin Şehrin Senin Takımın
ABONE OL
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Nazilli Belediyespor’da , ‘Senin Şehrin Senin Takımın” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında en az 200 TL bağış yapan taraftar kulüp forması alacak. 

AYŞE AKTAŞ- Misli.com3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli’de  forma kampanyasının tanıtımı alt yapı tesislerinde yapıldı. Tanıtım toplantısına Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu, futbolcular Murat Can Bölükbaşı, Bünyamin Cesur Karataş ve Oktay Kancı katıldı. Kampanyada kulübe en az 200 lira bağışta bulunan taraftara kulübün orijinal formasının hediye edileceği belirtildi. Kampanyaya katılmak isteyen taraftarın Şekerbank Nazilli Şubesinde  kulübe ait  TR25 0005 9014 6053 5032 0145 46 IBAN no’lu bağış hesabına en az 200 TL yatırabileceği ya da 0507 482 3009 no’lu telefonla irtibata geçeceği ifade edildi. 

‘HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN’
Başlatılan bağış kampanyası ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abbasoğlu, “Nazilli’mizin incisi olan Nazillispor’umuzun profesyonel futbol takımının hazırlamış olduğumuz bağış kampanyası için burada toplandık. ‘Senin şehrin senin takımın’ sloganıyla takımımız için bir bağış kampanyası başlattık. Bu bağış kampanyasında, 200 TL alt limit olmak şartıyla bağış yapan bütün vatandaşlarımıza Nazilli Belediyespor’umuzun maç formalarından istedikleri renklerde birer adet olmak üzere hediye edeceğiz. Herkesi şehrin formasına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Herkesi taşın altına elini koymasını bekliyoruz” dedi. 

“KAMPANYAYI GELENEKSEL HALE GETİRELİM İSTİYORUZ”
Pandemi süreci ve ekonomik darlıkların arka arkaya geldiğini söyleyen Abbasoğlu, “Sezon başında ve her sene olduğu gibi şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Şuanda lideriz ve liderliği bırakmayı düşünmüyoruz. Emin adımlarla ince eleyip sık dokuyarak ekonomik şartları en iyi şekilde tutup kulübümüzün menfaatine olabilecek şekilde ilerliyoruz. Bütün taraftarımızı bu kampanyaya destek olmaları için bekliyoruz. Kampanyayı bir yönetici olarak değil, takımın taraftarı olarak başlatıyoruz ve ilk önce ben elimi taşın altına koyarak 10 tane forma satın alıyorum. Karşılığında Nazilli Belediyespor’umuza 2 bin TL bağış yapıyorum. Tüm formalarımız lisanlı üründür. Bunu geleneksel hale getirelim istiyoruz. Nazilli de tribüne gelen herkes formalarımızı giyip de gelsin ve takımını desteklesin istiyoruz. Biz olabildiğince büyük bir destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

“ESNAFLAR İÇİNDE BAYRAK KAMPANYASI BAŞLATILACAK”
Taraftarımız ve şehrimiz için bir de bayrak kampanyamız olacak. Şehrimizin caddelerini, siyah beyaz kulübümüzün renkleriyle, bayraklarla süsleyip takımımızı şampiyonluk moduna sokmak istiyoruz. Nazillide bağış yapmak isteyen esnaf arkadaşlarımıza özel istedikleri isim ile ‘Nazilli Belediyespor’a başarılar diler’ yazılı bayraklar hazırlayacağız. Bununla ilgili bir çalışmamız var. Şehrimizin dört bir yanını süsleyecek bayraklarımız. Bu takım hepimizin takımı. Hiç kimse çıkar ve menfaat uğruna burada değil. Şehrimizin takımına destek olmak için buradayız. Bu bir bayrak, şimdilik bu bayrağı biz aldık götürüyoruz, İnşallah iyi yerlere taşıyabiliriz. Bizden sonra gelen arkadaşlarımız da daha iyi yerlere taşır İnşallah. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız IBAN numarasından bağışta bulunacaklar. Bizler de kendilerine formaları teslim edeceğiz. Adreslerine kargo ile göndereceğiz” dedi. 

Toplantıda konuşan Murat Can Bölükbaşı ise,  “Yöneticilerimiz kulübümüz için böyle bir kampanya düşünmüşler. Biz profesyonel futbolcular olarak kulübümüzle imzalarımızı attığımız ilk andan itibaren işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Buradan taraftarlara sesleniyorum, sevdalarına sahip çıksınlar. Şampiyonluk kupasının bir kulpundan da onlar tutsunlar” dedi.  Sezon başında Samsunspor’dan Nazilli Belediyespor’a transfer olan orta saha oyuncusu Bünyamin Cesur Karataş da  “Taraftarlarımız gibi yönetimimiz de biz futbolcular da kenetlendik. Bu kampanya ile inşallah güzel şeyler olur. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu. Başarılı sol bek Oktay Kancı ise, ‘Tam anlamıyla takımımız için kenetlenmemiz lazım. Bunun için desteklerini bekliyoruz. Bir forma da sen al, desteklerini bekliyoruz” diyerek taraftarları forma almaya davet etti. 

FORMALARI GİYDİLER 
Toplantı salonuna ‘Sevdana sahip çık, gücümüze güç kat. Senin şehrin senin takımın’ pankartları asıldı. Ayrıca oyunculardan Bünyamin Cesur Karataş çubuklu, Oktay Kancı mavi ve  Murat Can Bölükbaşı ise siyah formayla poz vererek, bağışta bulunan taraftarların sahip olacağı formaları tanıttı.

siyah-incilerden-bagis-kampanyasi-186840-08de14e0395a9d2cc55a2d521ba29957.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.