Seri tersine döndü

Seri tersine döndü
ABONE OL
Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun büyük bölümünde bu hedefine yaklaşan Sökespor, son haftalarda aldığı sonuçlarla hüsran yaşarken, ilk yarıda yakaladığı yenilmezlik serisini de ikinci yarı yakalayamadı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup takımlarından Sökespor, sezona şampiyonluk hedefiyle başlarken, sezonun son haftalarında ise bu hedefinde havlu attı. Ligin ilk yarısında üst üste aldığı başarılı sonuçlarla zirve yolunda önemli bir ivme yakalayan Söke ekibi, son dönemde ise aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzdü. Sökespor, ilk yarının ilk 4 haftasında yaşadığı kayıplar sonrasında 5’inci haftada deplasmanda Konyaaltı Belediyespor’u 4-6 yenerek başlattığı seride üst üste 12 maçta yenilgi yüzü görmedi. Birer birer basamakları tırmanan Söke bu süreçte, Yatağanspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Serinhisarspor, Kuşadasıspor, Aydınspor 1923, Kale Belediyespor, Ortaca Belediyespor, Isparta Davrazspor, Tavas Birlikspor ve Didim Belediyespor maçlarını kazanırken sadece Kepez Belediyespor ile berabere kaldı. 

BUCAK MAÇI KIRILMA ANI OLDU
Yakaladığı bu çıkışla zirveye gözünü diken Sökespor, deplasmanda oynanan Manavgat Belediyespor maçı sonrasında ritmini kaybetti. 12 maçlık seriyi 2-0’lık mağlubiyetle noktalayan Söke ekibi, bu maçtan sonra çıktığı 8 maçta sadece 2 kez galip gelebildi. Bu süreçte Sökespor, Yatağan, Oğuzhanspor, Aydınspor 1923, Kale ve Ortaca maçlarını mağlup tamamladı. Sadece Serinhisar ve Konyaaltı’nı yenebilen Söke, Kuşadasıspor ile ise berabere kaldı. Özellikle lider Bucak’a karşı içeride alınan mağlubiyet, şampiyonluk yolunda en önemli kayıp oldu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.