Sevim: Nazilli'ye yakışan bir meydan olacak

Sevim: Nazilli'ye yakışan bir meydan olacak
ABONE OL
CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli İstasyon Meydanı'na yapılacak kent meydanı ve yer altı otopark projesinin hayata geçirilmesiyle ilçenin önemli bir eksikliğinin giderileceğini söyledi.

AYŞE AKTAŞ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli İstasyon Meydanı’na yapılacak olan ‘Yeraltı Otopark ve Meydan Düzenlemesi’ projesi hakkında açıklama yaptı. Nazilli’nin yıllardır bir kent meydanına ihtiyacı olduğunu söyleyen Sevim, "Nazilli’nin yıllardır kalbinde, merkezinde yaşanan bu kaosu, görüntü kirliliğinin içerisinde buranın ne kadar bu projeye ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Doğal olarak olaya bakış açımızı sadece iktidar Meclis üyelerinin ve iktidar kanıtının araç sayısı üzerinde tutmasının bir algı operasyonu olduğunu görüyoruz. Çünkü burada önceliğimiz Özlem Çerçioğlu’nun söz verdiği gibi yerine getireceği bu proje yıllardır Nazilli’nin bir kent meydanı konusundaki eksikliği ile ilgili büyük bir eksikliği giderecektir. Ciddi anlamda yayalara da tehlike arz ediyor. Nazilli’ye yakışmayan bir ortam var. Burada Büyükşehir Belediyesi'nin önceliği, Nazilli’nin ihtiyacı olan kent meydanı eksikliğinin giderilmesidir. Kamuoyunda buranın görselleri paylaşıldı. Gerçekten çok şık ve güzel tasarlanmış. Ortamı rahatlatan ve Nazilli’mize yakışan bir kent meydanı olacak" dedi. 

‘ÖZLEM BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak kent meydanı ve yer altı otopark projesiyle birlikte Nazilli'nin otopark sorununun biteceğini söyleyen Başkan Sevim, "Kime sorsanız herkesin tebrik edeceği ve ihtiyaç olduğunu söyleyeceği bir proje olacaktır. Çünkü otopark üzerinde bu işi sabitlememek gerekir. Araç sayısı üzerine bu işi sabitlememek lazım. Genel faydasına bakmak lazım. Çünkü buraya 100 metre ileride Hangar Kafe Restoran’ın otoparkı var. Yakın zamanda İnci Yapı’nın orada otopark hizmete girecek. Onun dışında katlı otoparkımız var. Ben şunu düşünüyorum. Gerçek anlamda bu otopark ihtiyacımızı aynı zamanda giderecek fakat Nazilli’nin ihtiyacı olan kent meydanını da burada karşılamış olacak. Nazilli halkının gerçekten mutlu ve keyifli bir şekilde vakit geçirebileceği bir yere dönüşecek burası. Bu konuda bu yatırımı gerçekleştirecek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.