Sevim'den AK Partili ilçe başkanına tepki

Sevim'den AK Partili ilçe başkanına tepki
ABONE OL
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret içerikli paylaşım yapan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanına yaptığı basın açıklamasıyla tepkisini ortaya koydu. 

AYŞE AKTAŞ - AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etmesi üzerine CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim basın açıklaması yaparak tepki gösterdi. Başkan Sevim, “Milli birlik ve beraberlik içinde milletçe bu zor dönemi atlama konusunda çalışırken sizin bu seviyesiz eleştirilerinizi Genel Başkanımız asla hak etmiyor” diye konuştu.

‘AĞIZLARINA DOLADIKLARI YALANLARLA SİYASET ÜRETMEYE ÇALIŞIYORLAR’
CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Halkın sıkıntılarına çare olmak yerine siyasi nezaketten uzak, hakaret içeren ve seviyesiz paylaşımlarla partimize ve genel başkanımıza saldırmayı tercih ediyorlar. AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı, 18 yıldır ezberledikleri ve ağızlarına doladıkları yalanlarla siyaset üretmeye çalışıyor. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adını yazarken son üç harfini kendi karakterinden esinlenerek yazan sevgili mevkidaşıma soruyorum biz de millet olarak çok zor bir dönemden geçtiğimiz bu dönemde iktidarınızın camilerde namaz kılmayı, cenaze namazlarının kılınmasını, hatta ve hatta Mübarek cuma namazlarını bile yasakladığını yıllarca kullanalım mı ? Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanından genel başkanına, belediye başkanlarından milletvekillerine kadar bu zorlu dönemde halkının yanında ve ihtiyaçlarını gidermek için bütün imkanlarını seferber etmiştir” dedi

‘SEVİYESİZCE ELEŞTİRİLERİNİZİ GENEL BAŞKANIMIZ ASLA HAK ETMİYOR’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ortaya koyduğu çözüm önerileriyle siyasi rant elde etmek yerine iktidara yaptığı çağrılarla milli birlik ve beraberlik içinde milletçe bu zor dönemi atlama konusunda çalışırken seviyesiz eleştirileri asla hakketmediğini söyleyen Sevim, “Elbette Türk milleti aklın ve bilimin rehberliğinde birlik ve beraberlik içinde bu sıkıntılı günleri aşacaktır. Yüce Türk milleti zamanı geldiğinde yüz yıllardır atalarımızın ‘İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın’ felsefesiyle yönettiği bu devletin yönetimini ayını felsefeyle yönetecek Cumhuriyet Halk Partisinin yönetmesini sağlayacaktır. İnsanlığın ve Aziz milletimizin bir an önce bu acı ve zor süreci atlatıp sağlıklı yarınlara kavuşmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.