Sezgin'den istifa açıklaması 

Sezgin'den istifa açıklaması 
ABONE OL
İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Memleket Hareketi’nden dolayı yaşanabilecek istifaların kayda değer olmayacağını ifade etti.  Sezgin, istifalar konusunda sorun yaşamadıklarını da sözlerine ekledi. 

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin “Memleket Hareketi” adı altında başlattığı siyasi oluşuma karşı partisinden istifalar olup olmayacağını değerlendirdi. Sezgin, partisinden kayda değer bir istifa olmayacağını belirtti. 

“PARTİMİZ YENİ ÜYELERLE ZENGİNLEŞİYOR”
İstifa etmek isteyenleri zorla partide tutmayacaklarını ifade eden Sezgin, istifanın tek taraflı bir eylem olduğunu dile getirdi. Yaptığı açıklamada Sezgin, “Kayda değer bir hareketlenme olacağını hiç sanmıyorum. Partimizde bir kopma beklemediğimi çok net söyleyebilirim. İstifa tek taraflı bir eylemdir. Onun için bizim kimseyi zorla tutmak gibi anlayışımız olamaz. Biz kaybetmek üzerine değil kazanmak üzerine bir partiyiz. Ama kimseyi de zorla tutmayız. Partimiz yeni üyelerle her gün zenginleşiyor. Böyle bir kaygımız, sorunumuz yok” diye konuştu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.