Sezonu eylül yada ekimde başlatma planı var 

Sezonu eylül yada ekimde başlatma planı var 
ABONE OL
Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, 2020-2021 futbol sezonunu eylül yada ekim ayında başlatmayı düşündüklerini açıkladı. 

Koronavirüs nedeniyle bu sezon başlamayan amatör futbol ligleri ile ilgili önemli bir açıklama geldi.

Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, aşılama hızı böyle devam ederse amatör ligleri eylül yada ekimde başlatma planları olduğunu belirtti.

2020-2021 Futbol sezonunun müsabaka oynamadan geçtiğini anımsatan Açıkgöz,  “Fakat bu pandemi süreci içinde en azından en üst Amatör Lig olan BAL’ı oynatabildik. Bu bile sevindirici ve önümüzdeki sezon için belirleyici olmuştur. Keşke bu süreci kısa sürede atlatıp bütün liglerimizi oynatabilseydik ancak önce sağlık” dedi. 

"GÜZEL VE UZUN BİR LİG OLACAK"
Aşılama hızının bu şekilde devam etmesi halinde altyapı ve üst yapı tüm maçları oynatabileceklerine inandığını belirten Açıkgöz, “Pandemi sürecinde herkesin futbolu özlediğini biliyorum. Özellikle de genç futbolcu arkadaşlarımız, yöneticilerimiz ve futbolun bütün unsurları özledi, yeşil sahalarımız bomboş kaldı ama önümüzdeki sezon bunu telafi edip çok güzel maçların oynanması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bilindiği üzere önümüzdeki sezon 2. Amatör Ligi oynatmayacağız. Çünkü bütün takımlarımızı 1.Amatör Kümeye yükseltmiştik. Umarım çok güzel ve uzun bir lig olacak, altyapı zaten en çok özlediğimiz. Liglerde bütün gençlerimizi kaldığımız yerden devam etmeye davet ediyorum” diye konuştu. 
2021-2022 Futbol sezonu için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirten Açıkgöz, “Sezonla ilgili bilgilendirmeyi kulüplerimize internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapacağız. Güzel günleri hep birlikte göreceğiz” diyerek sözlerine nokta koydu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.