Sezonu komşuda açıyor 

Sezonu komşuda açıyor 
ABONE OL
Yenilenen kadrosuyla bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Nazilli Belediyespor, ligin ilk maçında Pazar günü deplasmanda Muğlaspor’a konuk olacak. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 2019-2020 sezonunda perdeyi Muğla deplasmanında açıyor. Yaz döneminde Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile yollarını ayıran ve takımı Teknik Direktör Yavuz İncedal’a emanet eden Naz-Naz, ligin ilk maçında Pazar günü Muğlaspor ile karşılaşacak. Muğla Atatürk Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada ilk düdük 17:00’de çalacak. Yıldırım Demirören Tesisleri’nde önemli bir hazırlık dönemi geçiren Nazilli ekibi, yaptığı takviyelerle de kadrosunu güçlendirdi. Geçen sezon elinden kaçırdığı şampiyonluğa bu sezon sıkıca sarılmak isteyen Siyah İnciler, Muğla deplasmanında kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

HAKEMLER İSTANBUL’DAN
İstanbul bölgesi hakemlerinin yöneteceği ilk hafta mücadelesinde Can Cengiz düdük çalacak. Selim Konukçu ve Özgür Tolga Özcan’ın bayrak sallayacağı maçın dördüncü hakemi ise Murat Madan olacak. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.