Sınav tarihleri belli oldu

Sınav tarihleri belli oldu
ABONE OL
Açık Öğretim Okullarının ertelenen birinci dönem sınavları çevrim içi olarak  25 Şubat 2021 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak.

TUĞBA AYDIN- Daha önce 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılması planlanan fakat Kovid-19 salgını nedeniyle alınan yeni tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelenen Açık Öğretim Okullarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavları, Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden çevrim içi olarak  25 Şubat 2021 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak. 

"ÇEVRİM İÇİ OLARAK YAPILACAK"

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından  çevrim içi olarak yapılacak sınavlara, Açık Öğretim Okulları öğrencileri, Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden öğrenci numaraları ve şifreleri ile katılacaklar. Birinci dönem sınav sonuçları açıklandıktan sonra 2’nci dönem sınavları için kayıt işlemleri başlatılacak. 

Açık Öğretim Okullarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2’nci dönem çevrim içi  sınavları ise 25 Mart 2021 tarihinde başlayacağı bildirildi.
Çevrim içi sınavlara ait detaylı bilgiler ve örnek sınav uygulamasına yönelik videolar önümüzdeki günlerde Açık Öğretim Okullarının internet sitelerinden paylaşılacağı duyuruldu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.