Siyah beyazlı kulüp destek bekliyor

Siyah beyazlı kulüp destek bekliyor
ABONE OL
Nazilli Belediyespor, “Markanıza değer katın” sloganıyla, Şehir Stadyumu’ndaki reklam panolarının fiyatlandırmasını hakkında basın açıklamasında bulundu.

AYŞE AKTAŞ - Firmlardan destek isteyen siyah beyazlı kulüp çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Nazilli Belediyespor, 2021/22 sezonu öncesi kulübün gelir kaynaklarını arttırmak için reklam ve sponsorluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Basın toplantısı yapan Kulüp Basın Sözcüsü Recep Sakarya ve Reklam Sorumlusu Gökhan Çamurcu, Şehir Stadyumu’ndaki reklam panolarının tanıtımını yaparak firmalara destek çağrısında bulundu.
Stadyumun açık tribün, kuzey ve güney kale arkasındaki bölümlerde yeni oluşturulan reklam alanlarının fiyatlandırmaları açıklandı. 19 metrekare açık üst 50 bin, 6 metrekare açık alt 8 ile 10 bin, 12 metrekare güney üst 15 bin, 6 metrekare güney orta 8 bin, 6 metrekare güney alt 5 bin, 12 metrekare kuzey üst 15 bin, 6 metrekare kuzey alt 5 bin TL olarak belirlendi. 66 adet reklam alanının bulunduğunu belirten Gökhan Çamurcu, reklam panolarından 1 milyon 200 bin TL gelir beklediklerini açıkladı. Çamurcu, bugüne kadar 24 alanın satıldığını ve toplamda 250 bin TL civarında bir kazanım elde ettiklerini belirtti. Kulüp Basın Sözcüsü Recep Sakarya, firmalardan destek beklediğinin altını çizdi.

siyah-beyazli-kulup-destek-bekliyor-227701-0aba4573ebcb01f3c33b2ff6e88c8faa.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.