'Siyah İnciler' iyilikte mesafe tanımadı

'Siyah İnciler' iyilikte mesafe tanımadı
ABONE OL
Nazilli Belediyesporlu oyuncular, ‘İyilik Mesafe Tanımıyor’ etkinliği kapsamında Diyarbakır'a, imzalı forma takımı ve atkı gönderdi.

AYŞE AKTAŞ - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Köprübaşı ilk ve ortaokulunun başlattığı ‘İyilik Mesafe Tanımıyor’ organizasyonuna Nazilli Belediyesporlu futbolcular da destek verdi. 

Futbolcular, 309 öğrencinin eğitim gördüğü okula, beden eğitimi derslerinde kullanılmak üzere imzalı forma takımı ve atkı gönderdi. Malzemeleri teslim alan öğrenciler, video çekerek futbolculara teşekkür etti. 

‘TÜM FUTBOL CAMİASINI DESTEĞE BEKLİYORUZ’
Eğitimin çok önemli olduğunu ve kendilerinin de bu çerçevede sosyal sorumluluk bilinciyle destek olmak istediklerini ifade eden Siyah İnciler, yaptıkları ortak açıklamada, "Aslında bir elin yaptığını diğer el görmemeli diyerek düşünüyorduk. Ancak konunun içerisine girdikten sonra güzel ülkemizin değişik yerlerinde eğitim ve öğretim hayatına devam eden öğrenci kardeşlerimizin eksiklerinin olduğunu öğrendik. Tam eğitim öğretime geçildiği günlerde eksiksiz onların çalışmalarına küçük de olsa destek olmak istedik. Hepimiz o sıralardan, o sınıflardan, o okullardan geldik. Şuan eğitim öğretimlerine devam eden öğrenci kardeşlerimizin en önemlisi ülkemizin geleceği olacaklarını unutmayalım. Tüm takımlarımızı ve futbolcu arkadaşlarımızı eğitime destek kampanyalarına davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.