Siyah İnciler'de 4 imza daha atıldı

Siyah İnciler'de 4 imza daha atıldı
ABONE OL
​​​​​​​Şampiyon Nazilli Belediyespor, yeni sezon öncesi iç transferde Zekeriya Topayan, Hasan Çayrak, Muhammet Ali Aydın ve Tamer Arıcı ile sözleşme imzaladı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Misli.com 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, yeni sezon öncesi iç transferde çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyon kadrodaki isimlerle yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alınan Siyah İnciler'de geçtiğimiz günlerde birçok isimle anlaşma sağlanmıştı. Naz-Naz’da anlaşmalar devam ederken yakalanan başarıda önemli emeği bulunan 4 oyuncu ile daha el sıkışıldı. Bu doğrultuda kaleciler Zekeriya Topayan ve Hasan Çayrak'ın yanı sıra golcü oyuncu Muhammet Ali Aydın ve sağ bek Tamer Arıcı ile 1'er yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine Kulüp Başkanı Soner Yelkovan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Transferlerle ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Şampiyonlukta büyük emekleri bulunan oyuncularımıza ve Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.
ŞAMPİYONLUĞA ÖNEMLİ KATKI VERDİLER 
Sözleşme imzalanan oyunculardan deneyimli eldiven Zekeriya Topayan, 4’üncü sezonunda görev yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon ligde görev yaptığı 26 maçın hepsine ilk 11’de başlayan deneyimli file bekçisi, 2 bin 240 dakika sahada kaldı. Attığı gollerle takımın şampiyonluğunda en skorer isimler arasına adını yazdıran Muhammet Ali Aydın, 30 maçın 19’una ilk 11’de başladı. Bin 703 dakika süre alan Aydın, 10 kez rakip fileleri havalandırdı. Oynadığı 23 maçın 20’sine ilk 11’de başlayan Tamer Arıcı ise bin 693 dakika sahada kaldı. Genç eldiven Hasan Çayrak da bu sezon 6 maçta görev yapıp hepsine ilk 11’de başlarken, kalesini 540 dakika korudu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.