Siyah İnciler’in kart raporu

Siyah İnciler’in kart raporu
ABONE OL
Ligi hüsranla tamamlayan Nazilli Belediyespor, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 37 maçta 116 sarı, 7 tane de kırmızı kart aldı. Naz-Naz’da bu sezon en çok sarı kart gören oyuncu 17 ile Polat Güren oldu. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da geride kalan sezonda başarı yakalanamadı. Şampiyonluk hayaliyle başlanan ligde bu hedefe play-off’larda da ulaşılamayınca sezon hayal kırıklığı ile sonlandı. Hedefin tutturulamadığı sezonda Nazilli ekibinin kartlar konusunda rakamları geçen sezona göre arttı. Bu sezon ligin normal sezonu, play-off’lar ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 37 maça çıkan Naz-Naz, bu maçlarda 116 sarı, 7 kez de kırmızı kart aldı. Nazilli  ekibinde 2017-2018 sezonunda oynanan 35 maçta ise sarı kart sayısı 101, kırmızı kart ise 4 olmuştu. Kart konusunda geçen sezona göre bu sezon 15 sarı ve 3 kırmızı kart daha fazla alındı. 

ZİRVEDE GÜREN VAR
Sarı kart konusunda Nazilli ekibinde 17 kart alan Polat Güren zirvede yer aldı. Güren’i 12 ile Mert Er Estik, 11 kart ile Yasin Dülger takip etti. Naz-Naz’da Buğra Temel ile Görkem Bitin 9’ar, Sergen Piçinciol ile Zafer Özden 8’er ve Aykut Sarıdoğan ile İlyas Sarı ise 7’er kart aldı. Onur Karakabak’ın 6 kart aldığı takımda Zekeriya Topayan ve Mazlum Demir 4, Burak Özbakır ile Said Can Açıkalın 3, Mert Çapar, Temel Taşkın ve Taylan Özgün 2’şer kart gördü. Bir sarı kartı bulunan isimler ise Onur Bulut ile Utku Küçük oldu. Nazilli ekibinde Polat Güren, Görkem Bitin, Sergen Piçinciol, Onur Karakabak, Mazlum Demir, Mert Çapar ve Taylan Özgün kırmızı kart alan oyuncular oldu. 

siyah-incilerin-kart-raporu-108786-05ea4baf187a988d5f135662cb664584.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.