Siyah pankartla seremoniye çıktılar 

Siyah pankartla seremoniye çıktılar 
ABONE OL
Aydın’da çocuk evlerinde kalan çocuklar ve ASP Spor oyuncuları Beşiktaş-Göztepe maçında ellerinde anlamlı bir pankartla seremoniye çıkma heyecanı yaşadılar. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar ve Aydın Aile Sosyal Politikalar Spor Kulübü bünyesindeki sporcular anlamlı bir etkinliğe imza attı. Aydın’dan İstanbul’a giden minikler, Vodafone Park’ta Beşiktaş’ın Göztepe’yi konuk ettiği karşılaşma öncesinde seremoniye çıktılar. Çocuklar seremonide, geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi tarafından öldürülen Emine Bulut için ellerinde siyah pankart taşıdılar. Anlamlı bir hareket gerçekleştiren çocuklar İstanbul ziyaretleri kapsamında Medipol Başakşehir’in Fenerbahçe’yi konuk ettiği maçı da izlediler. 

TARİHİ YERLERİ DE GEZDİLER 
İstanbul gezisi kapsamın çocuklar maçlarda heyecan yaşarken aynı zamanda tarihi yerleri de görme şansı yakaladı. Ziyaret kapsamında çocuklar Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Eyüp Sultan Camii, Ayasofya Camii ve Minyatürk Panorama’yı gördüler. ASP Spor Başkanı Ercan Gündoğdu organizasyonun gerçekleşmesinde katkısı olan başta Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Müdürü Seyfi Bozçelik, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İnan Esen, Başakşehir Spor Kulübü Halkla ilişkiler Sorumlusu İlker Dönmez’e katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

siyah-pankartla-seremoniye-ciktilar-124131-4a05ee527eeb69240dbfe8aed9ffa31d.jpgsiyah-pankartla-seremoniye-ciktilar-124131-571ae9b7d63507b9ecb0ecf3db2258f1.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.