''Siyaset bilmezliğini bir kez daha gösterdi''

''Siyaset bilmezliğini bir kez daha gösterdi''
ABONE OL
İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Sarıçay Barajı ilahesine çıkılacağı yönündeki açıklamalarını eleştirerek Yavuz’un siyaset bilmezliğini bir kez daha gösterdiğini ileri sürdü. 

(KADİR CEYHAN) AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Sarıçay Barajı'nın yapım ihalesi hazırlıklarının başladığını, ihalenin bu yıl içerisinde gerçekleşeceğine yönelik açıklamalarda bulunmuştu. 
Konuyu değerlendiren İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz siyaset bilmezliğini bir kez daha göstermiş oldu. İkizdere barajından sonra Büyükşehir Belediye Meclisi ASKİ Genel Kurulu kararı ile tüm maliyeti Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak olan Kuşadası, Söke, Davutlar ve Güzelçamlı yerleşim yerlerinin içme ve kullanma suyu ihtiyacını giderecek olan, güncel maliyeti 650 milyon TL’yi aşan Sarıçay Barajının yapım ihalesi DSİ tarafından 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.  Sarıçay Barajı ile ilgili yapım maliyetinin Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak olmasına rağmen basına sanki parası AK Parti hükümeti tarafından verilecekmiş gibi kendileri  yapacakmış gibi beyanat veren Yavuz’a bir tavsiyede bulunayım” dedi. 

BUNA ÇOCUKLAR BİLE GÜLER
Yavuz’un Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle ilgilenmeyi bırakıp seçim zamanında söz verdikleri Söke Çayı’na el atmalarını öneren Çelikez, “ Verdikleri vaatler sözde kalmasın hem kendisi milletvekili olarak hem de AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Savaş söz verdiler. Önce bu sözlerinde dursunlar. Söke Çayının hali ortada iken herkes üzerine düşeni yapıyorken Sayın Yavuz ne yapıyor. 650 milyon TL’ye mal olacak ve her kuruşu Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Sarıçay barajını biz yapıyoruz diyor. Buna çocuklar bile güler” diye konuştu.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.