Şoför Esnafı Aşılandı

Şoför Esnafı Aşılandı
ABONE OL
Aydın’ın Efeler ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde mobil aşı ekipleri, vatandaşları randevusuz olarak aşı yapıyor.

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince salgınla mücadelede daha etkin olması açısından oluşturulan mobil aşı ekipleri, Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde Kovid-19 aşısı uygulamasına başladı.  Randevu almadan kayıt yaptırarak aşı olma fırsatı yakalayan şoförlerle birlikte vatandaşlar uygulamaya ilgi gösteriyor. 
"HASTALIKTAN KURTULMAK İSTİYORUZ"
Şoför esnafının yolculuk yapan vatandaşlarla iç içe olduğunu kaydeden Kooperatifin Başkanı Okan Yalçın, yaptığı açıklamada, “Pandemiden en çok etkilenen esnaf grubu içerisinde yer alıyoruz. Aşıyı kendi sağlığımız için yaptırmak zorundayız. Bu aşıyı tüm toplum bir an evvel yaptırsın ve Kovid-19 belasından bir an önce kurtulalım. Aydın’ı Türkiye’de sürekli birinci il konumunda görüyoruz. Sadece Aydın’ın değil tüm Türkiye’de toplum bağışıklığı sağlandıktan sonra hastalıktan kurtulmak istiyoruz. Biz de özel halk otobüsleri olarak kendi şoförlerimize ve şoförlerin aileleri ile mahalle sakinlerinin aşılanması için bu çalışmayı yapmaktayız.” dedi.
Yalçın, kooperatifte aşısını yaptıranlara da gün boyunca çay ikramında bulunduklarını söyledi.
"TÜRK HEKİMLERİNE GÜVENİYORUM"
Fransa’dan Aydın’a kesin dönüş yaptığını belirten Engin Kanşıray (37) ise, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet edin” sözünden esinlendiğini, bundan dolayı Türkiye’de aşı olduğunu söyledi. Kanşıray, “Türkiye’ye ve Türk hekimlerine güveniyorum. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle burada aşımı yaptırdım. Aşılı olarak işime başladım. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  
İLGİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER
İkinci doz aşısını yaptıranlardan Abdülmuttalip Eşin de ayaklarına kadar hizmetten dolayı Sağlık Bakanlığı’na teşekkür etti.
Aşısını yaptıranlardan Alpay Gümüştaş ise, “Hergün yüzlerce kişiyi taşıyoruz. Araçlarımıza zaten maskesiz yolcu almıyoruz. Herkesin aşı olmasını istiyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.” ifadelerini kullandı. 

sofor-esnafi-asilandi-234732-9e7499fb147d318eee3fb4d4027b37cb.jpg

sofor-esnafi-asilandi-234732-5b21192a40762ccfdfda32839521af3a-001.jpg

sofor-esnafi-asilandi-234732-889598eec75bf151bd768785dc9e774f.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.