Şoför esnafı karardan memnun

Şoför esnafı karardan memnun
ABONE OL
Kademeli normalleşme sürecinde toplu taşıma araçlarında yolcu sınırının kaldırılması kararını memnuniyetle karşılayan şoför esnafı temsilcileri, tedbirlere uymaya devam etmek gerektiğinin altını çizdi.

TÜRKER KOCAKAHYA - Pandemide aşı uygulamasıyla birlikte önemli bir başarı elde eden Türkiye’de kısıtlama kararlarında değişiklikler yaşanıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşımadaki kısıtlamaların 1 Temmuz itibariyle sona ereceğini açıkladı. Bu karar Aydın’da memnuniyetle karşılandı. Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, 1,5 yıldır şoför esnafının zor durumda olduğunu belirtti. Yardımlar ve desteklerle idare edildiğini belirten Özmeriç, “Çok şükür bugüne geldik. Bundan sonra artık kendi ekmeğimizi kendimiz rahatlıkla kazanırız. Pandemi henüz geçmiş değil. Tüm vatandaşlarımızın aşı olmasını rica ediyorum. Şoförlerimizden de hijyen, maske ve mesafe kurallarına uymalarını istiyoruz” dedi. 

“YAZIN İŞ YOĞUNLUĞUMUZ ÇOK OLMUYOR”

Kısıtlamaların kaldırılmasından memnun olduklarını ifade eden Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın da koronavirüs tedbirlerine uyulması gerektiğine vurgu yaptı. Yaz döneminde şehiriçi araçlarının kış aylarına göre çok fazla iş yapmadığını ifade eden Yalçın, “Efeler’den birçok kişi yazlıklarına gidince bizim araçlarımızın yoğunluğu yaz döneminde çok olmuyor” dedi. Yalçın, toplum bağışıklığı sağlanması adına sırası gelen herkesin aşı olması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.