Şoförlerden Çerçioğlu'na teşekkür 

Şoförlerden Çerçioğlu'na teşekkür 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediye  Başkanı Özlem Çerçioğlu,  mecliste aldığı kararlarla şoför esnafına büyük destek sağladı.

KIYMET SARIYILDIZ - Mecliste toplu taşıma hattı kiralayanların 2020 yılı Mayıs ve Haziran aylarında hat kira bedellerinin üç ay süreyle ertelenmesi oy birliğiyle kabul edildi.  Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde veya tasarrufunda olan taşınmazlara ilişkin ecrimisil ve kiralamadan kaynaklanan bedellerin 19 Mart 2020’den itibaren 3 aylık dönemde tahsil edilmesi gereken kısımları oy birliğiyle alınan kararla üç ay süreyle ertelendi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 2020 yılı Gelir Ücret Tarifesi’nin ‘Yol kullanım ve Otogar Giriş Çıkış ücretleri’nden Mayıs ve Haziran aylarına ait bedelin alınmaması da meclis üyeleri tarafından kabul edildi. 

“ALINAN KARAR ŞOFÖRLERİ RAHATLATACAKTIR”

Bu kararar için Çerçioğlu’na teşekkür eden Aydın Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, ”Koronavirüs nedeniyle şoför esnafı zor günler geçiriyordu. Alınan bu karar şoförleri rahatlatacaktır. Şoför esnafı için aldıkları karardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile meclis üyelerine teşekkür ederim” dedi. 

“ÇALIŞMALAR TAKDİRE ŞAYANDIR”

Çerçioğlu ve meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç  de, “Ulaşım pandemi sürecinde en çok sorun yaşanan sektörlerden biriydi. Aydın Büyükşehir Belediyesi de yapmış olduğu bu jest ile Mayıs ve Haziran aylarında üyelerimizden alması gereken yol kullanım ve otogar ücretlerinin alınmaması yönünde almış olduğu kararla bizlere bir nebze olsun katkısı oldu. Aydın’da hem Başkan Özlem Çerçioğlu hem ilçe belediye başkanlarımızın yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Bunun sonucu olarak ulaşım ve sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı iller arasında olmamızla sonuç aldık. Özellikle ticari taksilerle yeni bir yönetmelik daha çıktı. Bu yönetmelik ile araç ve durakların her hafta dezenfekte edilmesi yönündeki bu kararla büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ilk günden itibaren temizlikleri yapıyordu. Bu temizliklerin yapıldığına dair bir belge vermek suretiyle ispat etme yönünde çalışmaları var. Hem maddi hem manevi bakımdan yanımızda oldukları için Büyükşehir  ve ilçe belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve belediye bürokratlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

soforlerden-cerciogluna-tesekkur-161187-150b69a7385b3b0d07824fd1efb07cd0.jpgsoforlerden-cerciogluna-tesekkur-161187-dcc10bead876bac5c1c487add5f40932.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.