Soğuklar gidiyor yağmur geliyor

Soğuklar gidiyor yağmur geliyor
ABONE OL
Aydın’da geçtiğimiz hafta sonundan itibaren etkisini göstermeye başlayan aşırı soğuklar, Çarşamba günü başlayacak sağanak yağışlarla bölgeyi terk edecek.

ALPER ŞENDERE- 5 ila 7 derece yükselecek hava sıcaklıkları ile birlikte başlayacak yağışlar hafta sonuna kadar devam edecek.

Aydın’da en düşük hava sıcaklıklarının -6 derecelere kadar düşmesi hayatı olumsuz etkiledi. İlin yüksek kesimleri beyaza bürünürken Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre Aydın’ın Çarşamba gününden itibaren sağanak yağışlı havanın etkisine gireceği öğrenildi.

Hava sıcaklığının hissedilir ölçüde düştüğü ve en yüksek sıcaklıkların 12 derece, en düşük sıcaklıkların 0 derece ölçüldüğü Aydın’da bazı bölgelerde Salı günü hafif yağmurlu hava etkisini gösterecek. Çarşamba gününden itibaren ise il genelinde sağanak yağışlar görülecek ve hava sıcaklıkları 5 ila 7 derece arasında yükselerek en yüksek sıcaklıklar 19 dereceye kadar çıkacak.

Çarşamba gününden itibaren etkisini gösterecek yağışların hafta sonu da devam etmesi beklenirken en düşük sıcaklıkların 10, en yüksek sıcaklıkların 18 derece dolaylarında olması bekleniyor.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.