Şok iddia! Aydın'daki kızlara dolandırıcı dadandı iddiası 

Şok iddia! Aydın'daki kızlara dolandırıcı dadandı iddiası 
ABONE OL
Efeler’de yaşayan S.Ü. isimli genç kız, A.K.Y. tarafından dolandırıldığını iddia etti. 

KIYMET SARIYILDIZ - Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan S.Ü. isimli genç kız, eski erkek arkadaşı  A.K.Y. isimli şahıs tarafından 73 bin TL dolandırıldığını iddia etti. Sevgili olduktan sonra A.K.Y.’nin kendisinden kredi çekmesini istediğini belirten S.Ü., üzerinden zaman geçmesine rağmen parasını geri vermediğini söyledi.

Annesinin kanser hastası olduğu gibi bir çok yalanla  A.K.Y.’nın kendisini kandırdığını iddia eden S.Ü., “2021 yılının Şubat ayında tanıştık. Daha sonra sevgili olduk. Tanıştığımız dönem annesinin kanser olduğunu, Almanya’da rent a car işletmesi olduğunu söyledi. Güzel bir senaryo yazmış. Benden önceki kızlara da aynı şeyleri söylemiş. Daha sonra benden 40 bin TL kredi çekmemi istedi. Sebebini de yurt dışına vergi göstermesi gerektiğini söyledi. Bu süreç içinde sürekli kartlarıma 20-30 bin TL para giriş çıkışı oluyordu zaten.  Bende zaten geliri var, neden paranın üstüne yatsın diye düşündüm. Beni de sürekli bugün, yarın diye oyalıyordu” dedi.  


“KORKTUĞUM İÇİN BİR ŞEY DE YAPAMADIM”

40 bin TL krediyi ödeyeceğini dair A.K.Y.’nın kendisini aylarca oyaladığını ifade eden genç kız, parasını kurtarmak adına sevgili olmaya devam ettiğini açıkladı. Daha sonra hesabında olan 33 bin lira parayı da kendisinden zorla aldığını belirten genç kız, A.K.Y.’nin kendisini tehdit ve darp ettiğini söyledi.

A.K.Y.’den korktuğu için kimseye bir şey anlatamadığını iddia eden S.Ü, “Belli bir süre bekledim. Para ile ilgili gelen giden bir şey olmadı.  Şüphelenmeye başladım. Kartların asgarisini ödüyordu sadece. Paramı kurtarmak için birlikteliğimizi sürdürdük.  Bir de hesabıma 33 bin TL yattı. Trafik kazası geçirdiğim için sigortadan gelen paraydı bu. Gelir gelmez o parayı da aldı. Sürekli kartlarımı kontrol eden biriydi, tehdit ve darp ediyordu beni.  Çevresinin çok geniş olduğunu, beni işimden edeceğini Aydın’da barındırmayacağını söylüyordu. Ben de korktum. Korktuğum için bir şey de yapamadım. Kimseye de anlatamadım. Sonra cesaretimi toplayıp şikayet ettim. Şuan uzaklaştırması var” ifadelerini kullandı.  


“ELİMDE OLAN TEK KANITIM MESAJLAR”

Genç kız, A.K.Y’nin başka kızları da sevgili olduktan sonra dolandırdığını iddia etti. Parasını A.K.Y.’ye verdiğine dair tek kanıtının mesajlar olduğunu söyleyen Y.K.K., yetkililerden yardım talebinde bulundu.

Ayrıca kızlara tavsiyede bulunan S.Ü., “Biraz araştırınca farklı kızları da bu şekilde kandırıp parasını aldığını öğrendim.  Şikayetçi oldum ben. Elimde olan tek kanıtım mesajlar. Mesajlara bakıldığında zaten paramı aldığı belli oluyor. Yetkililerin bir şekilde bana yardımcı olmasını istiyorum. Ve kızlara da tavsiyem kimseye güvenmesinler. Çok dikkatli olsunlar. A.K.Y. isimli şahıs kendisini E.Y. olarak tanıtıyor diye konuştu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum