Sokağa çıkma kısıtlaması yarın başlıyor

Sokağa çıkma kısıtlaması yarın başlıyor
ABONE OL
Haftasonu uygulanacak olan kısıtlama saatleri konusunda vatandaşların kafası karıştı. Aydın’da sokağa çıkma kısıtlaması yarın (Cumartesi) saat 20:00’de başlıyor.

Artan koronavirüs vakaları nedeniyle Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kısıtlama saatlerini açıkladığı ilk dakikalarda ulusal ve yerel basında çıkan haberler nedeniyle vatandaşların kafası karışmıştı. Bugün ise vatandaşlar, ne zaman uygulamanın hayata geçirileceği ve hangi saatlerde sokağa çıkmayacakları konusunda tereddütler yaşadı. 
İlk sokağa çıkma kısıtlaması 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi saat 05:00' kadar uygulanacak. 

Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri 
10:00 ile 20:00 saatleri arasında sadece paket servis veya gel al hizmeti verecek şekilde açık olabilecek. Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarınca saat 20:00'den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.