Sokak hayvanları yararına konser destek bekliyor

Sokak hayvanları yararına konser destek bekliyor
ABONE OL
Nazilli’de sokak hayvanları yararına konser düzenlenecek.

AYŞE AKTAŞ- 10 Aralık’ta Nazilli Hayvanseverler Derneği işbirliğinde Back House Rock Bar’da gerçekleşecek konserden elde edilecek gelir hayvanlar yararına derneğe bağışlanacak.

Nazilli’de hayvansever vatandaşlar ve işletme sahipleri, sokak hayvanlarına yardım amacıyla konser organizasyonu gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 10 Aralık’ta Back House Rock Bar’da alternatif Türk rock müziğinin başarılı isimlerinden Burak Cem Beydili ve grubu sahne alacak. Etkinliği düzenleyen işletme sahibi Halil Çelik ve Süleyman Çelik, sosyal sorumluluk projelerinin amacına ulaşabilmesi adına Nazilli Hayvanseverler Derneği ile işbirliği yaptıklarını belirterek, “Nazilli'de sokakta yaşayan canların, soğuk havalarda düzenli besleme ve bakımlarının yapılabilmesi adına tüm müdavimlerini ve müşterilerini duyarlılığa davet etmek adına böyle bir etkinlik başlattık" dedi.

“Haydi sen de el uzat. Bir bilet al çorbada tuzun olsun. Unutma sen varsan onlarda var” sloganıyla gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelirlerin Nazilli Hayvanseverler Derneği’ne bağışlanacağı öğrenildi.

kkkk.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.