Söke Belediyesi’nden uyarı 

Söke Belediyesi’nden uyarı 
ABONE OL
Söke Belediyesi, orman yangınlarından zarar gören bölgelere yardım bahanesiyle belediyenin adını kullanarak para talep edenlere karşı vatandaşları uyardı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Türkiye’de yaşanan orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için birçok yardım kampanyası başlatılırken destekler de ulaştırılmaya devam ediyor. Vatandaşların duyarlı davranarak destek verdiği süreci kötüye kullanmak isteyenler de ortaya çıktı. Son olarak Söke Belediyesi, vatandaşları uyararak bu tarz kötü amaçlı kişilere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

 

Belediyeden yapılan açıklamada, “Söke Belediyesi olarak ülkemizde çıkan yangınlarla ilgili vatandaşlardan hiçbir şekilde para talebinde bulunmamaktayız. Son günlerde kendilerini belediye adına çalıştıklarını belirterek yangında evlerini, hayvanlarını ve mallarını kaybeden kişilere belediyemiz adına yardım edeceklerini söyleyerek para talep eden kişilerin olduğu yönünde ihbarlar almaktayız. Belediye adına çalıştıklarını iddia ederek para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve bu tür kişileri hemen güvenlik güçlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Bu tür ve benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını tavsiye ederiz” ifadeleri kullanıldı. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.