Söke’de sıra Bertan Balçık’ta mı?

Söke’de sıra Bertan Balçık’ta mı?
ABONE OL
Söke Ticaret Borsası (STB) Başkanı A. Nejat Sağel’in zeytinyağı primi vurgununa adının karışması nedeniyle dikkatleri üzerine çeken STB’nin Disiplin Kurulu Başkanı Bertan Balçık’tan çarpıcı bir çıkış geldi.

Sosyal medya hesabından isim vermeden paylaşımda bulunan Söke Ticaret Borsası Disiplin Kurulu Başkanı Bertan Balçık, Söke’de büyük ses getiren vurgun operasyonuna değinmeden, “Sıra onda demiş yalnız birisi benim için. 98'den beri buradayım ben! Sen neredesin? ifadelerine yer verirken, neyi ve kimleri ima ettiğineyse anlam verilemedi.

SOSYAL MEDYADAN GÖNDERME YAPTI

Öte yandan aynı zamanda Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı (UPK) olan Balçık’ın, Söke’de bazı borsa üyeleri tarafından prim vurgunu operasyonu kapsamında, tıpkı Sağel gibi gözaltına alınabileceği ve tutuksuz yargılanabileceğinin ileri sürülmesi üzerine söz konusu paylaşımı yaptığı iddia edilirken, ilerleyen süreçte yaşanacak gelişmelerse şimdiden büyük merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göreyse Balçık ile ilgili olarak bazı kulislerde prim vurgunu operasyonlarını kastederek, “Sıra onda!” şeklinde sözler sarfeden isminse Söke’de pamuk çırçır fabrikası işletmeciliği yapan iş İnsanı Mehmet Yalnız olduğu, Balçık’ın da o nedenle de paylaşımında ‘Yalnız’ kelimesine yer verdiği iddia edildi.

İLGİLİ HABERLER

sokede-sira-bertan-balcikta-mi-261043-553b1a9de2a4168b74fc08b44a34b3d0.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.