Söke’de son üç yılda 300 bin metrekare yol yapıldı

Söke’de son üç yılda 300 bin metrekare yol yapıldı
ABONE OL
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel önderliğindeki yol yenileme çalışmalarında son üç yılda, 300 Bin metrekare parke yol yenileme çalışması yapıldı. 

Söke Belediyesi’nde yol yenileme çalışmalarına hızla devam edilirken, Başkan Levent Tuncel önderliğinde yol yenileme çalışmalarının 2019 yılı Nisan ayından bu yana sürdüren Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye ekipleri tarafından son üç yılda, 300 Bin metrekare parke yol yenileme çalışması yapıldı. Yollarla birlikte çalışma yapılan çoğu alanda kaldırımlar da yenilendi. Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar beğeni topluyor. Üçü Söke ilçe merkezinde olmak üzere, her gün dört farklı noktada yol yenileme ve yapım çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezinde Yenicami, Çeltikçi ve Cumhuriyet Mahallelerinde çalışmalar yapılırken, diğer taraftan da kırsal mahallelerde ise Söke Belediyesi ekipleri Burunköy’de çalışıyor. Yenicami Mahallesi çarşı merkezinde yapılan çalışmalarda büyük yol kat edilirken, İstasyon Caddesi ile Çarşamba pazaryeri arasındaki kısımda gerçekleşen çalışmalarda Yenigün, Çorapçı, Canan, Cebeci Sokaklarda yol yenileme çalışmaları tamamlandı. Yenicami Mahallesi’nde Başak Sokak’ta çalışmalar ise son aşamaya geldi. Cansu Sokak’ta eski yol kaplaması sökülürken, burada ASKİ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanması bekleniyor. 

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA SÜRECEK”
Çeltikçi Mahallesi’nde ise yol yenileme çalışmaları Albayrak Caddesi ile Fatih İlköğretim arasında bulunan geniş alanda devam ediyor. Örnek Yapı Kooperatifini çevreleyen Örnek, Kışla, Saydam, Cem ve Ataç Sokak’larda yol yenileme çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi’nde de yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Keklik Sokak’ta ise, yakın zamanda yapılacak olan yeni parke döşemesi için eski yol kaplaması sökümü yapıldı. Söke’ye bağlı Burunköy Mahallesi Çerkezköy mevkiinde de yol yapım çalışması da gerçekleştiriliyor ve Söke Belediyesi ekipleri bu bölgede yaşayan vatandaşların da yol sorunlarını çözüme kavuşturacak. 
Çalışmaların planlanan program dahilinde devam ettiğini dile getiren Başkan Tuncel, “İhtiyaç duyulan her noktada çalışıyoruz. Ekiplerimiz tarafından göreve geldiğimiz günden bu yana sürdürdüğümüz yol yenileme çalışmalarından 300 Bin metrekare yol yenileme çalışması yaptık” diyerek, çalışmaların hızla devam edeceğini belirtti.

sokede-son-uc-yilda-300-bin-metrekare-yol-yapildi-276844-669cb2c238c198130206aa98217729de.jpgsokede-son-uc-yilda-300-bin-metrekare-yol-yapildi-276844-85448915f22035fdb44298d9f2314999.jpgsokede-son-uc-yilda-300-bin-metrekare-yol-yapildi-276844-91bfba8b7b8532ccee03e5b074f26bdf.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.