Aydın Hedef Haber İnternet Sitesi Muhabiri Müzeyyen Damla Gümüş'ün haberine göre,
2006 yılından beri hediyelik eşya işletmesi olan 53 yaşındaki Osman Çiçekdağı, Didim’deki dükkanını Söke’ye taşıdı. İlçede rengarenk dükkanıyla her kesime hitap eden Çiçekdağı, turistik ve el yapımı Kaligrafi sanatıyla öne çıkıyor. Konseptinin farklı olduğunu belirten Çiçekdağı, “El yapımı ağırlıklı ürünler satmaya özen gösteriyoruz. Dikkat çekici renkli ürünlerimiz bulunuyor” dedi.
“SÖKELİLERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR”
Kendi çalışmalarını sattıklarını belirten Çiçekdağı, “Hediye olarak alınan herhangi bir ürünün üzerine isimler de işliyoruz. Eşimle birlikte Güzel Sanatlar mezunuyuz, sanatçıyız. Kişiye özel Kaligrafi yazılar yazıp şekil veriyoruz. Besmele yazıları, dualar olsun bunları yakarak yazıya dönüştürüyoruz. Sökelilerin ilgisini çekiyor, almak isteyen de oluyor.” diye konuştu.
“VATANDAŞLARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ”
Turistik ürünlerinin çeşitliliğinin fazla olmasının nedeni açıklayan Çiçekdağı, “Bizim dükkanımız önceden Didim’deydi. Oradan buraya taşındık. Dükkanımızdaki o turistik ürünleri de getirip burada da satmaya başladık, baktık ki vatandaşların da dikkatini çekti. Tabi şu ara biraz insanların alım gücü düştü sakin ilerliyor" ifadelerini kullandı.