Binlerce öğrencinin beklediği LGS sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 719 öğrencinin tam puan aldığı sınav sonucunda Söke Behiye Hanım Ortaokulu öğrencisi Alperen Yusuf Karabaş’da tam puan alarak Aydın’ın gururu oldu.
AİLESİ KAMU GÖREVLİSİ
Türkiye birincileri arasında yer alan Alperen Yusuf’un babasının asker, annesinin ise Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yaptığı öğrenildi.
ÖZEL DERS YOK SADECE DÜZENLİ ÇALIŞMA VAR
Behiye Hanım Ortaokulu Müdürü Gürbüz Kamiloğlu, öğrencinin başarısının temelinde disiplinli çalışmanın yattığını belirterek, “Öğrencimiz özel ders almadı, dershaneye gitmedi. Sadece dershanelerin sınavlarına katıldı. Bu başarı, düzenli çalışmanın gücünü bir kez daha ortaya koydu. Her şey öğrencinin kendi emeğiyle gerçekleşti” dedi.





