Sökeli başkan unutulmuyor

Sökeli başkan unutulmuyor
Söke Bakkallar ve Bayiler Odası eski Başkanı Metin Mutafoğlu, vefatının 2. yıl dönümünde lokma hayrıyla anıldı. Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ferhat Coşkun Gültekin tarafından düzenlenen hayır etkinliğinde dualar edildi.

MUSA ÖLMEZ - Mutafoğlu için düzenlenen hayır etkinliğine, Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammed Ali Künkcü, Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan, MHP Söke İlçe Başkanı Mehmet Taşyumru ile çok sayıda vatandaş katıldı.

whatsapp-image-2024-04-17-at-13-29-08-1.jpeg

"NURLAR İÇİNDE YATSIN"

Etkinlikte konuşan Gültekin, "Metin başkanımız bizim için bir babaydı, abiydi. Başkanımızın ölümünün üzerinden 2 yıl geçti. Mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın. Metin abimizin bir kırmızı çizgisi, bir duruşu vardı. Onun gidişini kabullenmek dahi çok acı. Eşimiz, dostumuz lokma hayrımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Mutafoğlu, lokma hayrına katılan vatandaşlar tarafından bir kez daha dualarla anıldı.

whatsapp-image-2024-04-17-at-13-29-08.jpeg

whatsapp-image-2024-04-17-at-13-29-07.jpeg

whatsapp-image-2024-04-17-at-13-29-05.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.