Söke'nin tek kadın muhtarı iş başında

Söke'nin tek kadın muhtarı iş başında
Aydın'ın Söke ilçesinin tek kadın muhtarı Huriye Yöntem Malgaz, mazbatasını aldı. Malgaz, Fevzipaşa Mahallesi'nde babasından devraldığı görevi devam ettirecek.

Söke'nin Fevzipaşa Mahallesi'nde uzun süre muhtarlık görevini yürüten Ahmet Yöntem, 19 Kasım 2023 tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yöntem'in vefatının ardından kızı Huriye Yöntem Malgaz, babasından bayrağı devralmak için harekete geçti. 2024 Yerel Seçimleri için muhtar adayı olan Malgaz, yoğun bir seçim çalışmasına imza attı.

whatsapp-image-2024-04-08-at-17-31-20.jpeg

SEÇİM SÜRECİNİ BAŞARIYLA YÜRÜTTÜ

1985 Söke doğumlu, lise mezunu, evli ve 1 çocuk annesi olan Malgaz, adaylığı sürecinde bastırdığı seçim broşürlerinde, "Babam Ahmet Yöntem'in vefatından dolayı yarım kalan muhtarlık görevini sizlerin desteğiyle devam ettirmek istiyorum. Başarı yolunun çalışmaktan, samimiyetten, dürüstlükten geçtiğine inandığım ve babamdan gördüğüm doğrular için muhtar adayıyım" ifadelerini ön plana çıkardı.

whatsapp-image-2024-04-08-at-17-31-22.jpeg

"BABAMIN YARIM KALAN İŞLERİNİ TAMAMLAYACAĞIM"

Yerel seçimlerde mahalle sakinlerinin muhtarlık görevine getirdiği Malgaz, "Söke'nin tek kadın muhtarı" unvanına da sahip oldu. Mazbatasını alarak göreve başlayan Malgaz, tebrikleri kabul etti. Babasının vefatından önce kendisinin muhtar olmasını istediğini dile getiren Malgaz, hatıralarını korumak adına yola çıktığını aktardı. Malgaz, babasının yarım kalan işlerini tamamlamayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.