Sökespor’da yeni başkan Kara oldu

Sökespor’da yeni başkan Kara oldu
ABONE OL
BAL ekiplerinden Sökespor’da yapılan genel kurula tek aday olarak katılan iş adamı Onur Kara, kulübün yeni başkanı oldu. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’deki Aydın temsilcilerinden Sökespor’da genel kurul heyecanı yaşandı. Toto Tahsin Demirtel Tesisleri’nin ev sahipliğinde düzenlenen genel kurulda iş adamı Onur Kara tek aday olarak seçime girdi. Kongrede Kara kulübün yeni başkanı oldu. Genel kurula Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanı Ali Özcan, kulübün eski başkanlarından Mehmet Yıldız ve Yusuf Günal katıldı. Kongreye ayrıca kulübe yeni sezon önemli bir sponsorluk desteği verecek olan Eşin Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin de katılım gösterdi. Taraftarlar da kongreyi takip etti. 

SPONSORLUK KABUL EDİLDİ
Kongrede başkanlığa seçilen Kara, eski başkanlara çiçek takdim ederek teşekkür etti. Öte yandan kulübün yeni sezonda ligde Eşin Group Sökespor adıyla mücadele etmesi ve sponsorluk anlaşması da oy birliği ile kabul edildi. Bir önceki Başkan Fuat Evren Gül, Kaya ve yönetimine ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdi.     

“BÜYÜKŞEHİR OLARAK SÖKESPOR’UN YANINDA OLACAĞIZ”
Kendisine verilen destekten dolayı teşekkür eden ve Söke sevdalısı olduğunu vurgulayan Başkan Kara, “Rıdvan Eşin bey, Evren başkanımızın öncülüğünde bizlere destek sözü verdiler. Eşin Group kimseyi rahatsız etmesin. Biz bundan dolay gurur duyuyoruz ve mutluyuz. Elbette herkes Sökespor’un ağırlığını biliyor. Bizler de öyle. Eşin Group bizlere onur verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Bu sene herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Hep beraber inşallah hedefimiz olan 3.Lig’e yükseleceğiz” dedi. Kongrede konuşan ve coşkuya vurgu yapan Akkentli ise, “Şimdi buradaki coşkuyu, heyecanı ve sevinci gördükten sonra Sökespor’un bugün şampiyonluğunu ilan ettiğini söylemek istiyorum. Sadece futbolcu arkadaşlarımız prosedürü yerine getirmek için mücadele edecekler” dedi. Sökespor’un şampiyon olacağına inandığını belirten Akkentli, “Şimdiden Söke’mize ve Sökespor’umuza hayırlı olsun. Biz de elimizden geldiğince Büyükşehir Belediyesi olarak Sökespor’un yanında olacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu. 

YÖNETİM LİSTESİ 
Onur Kara başkanlığında göreve gelen yönetim asil listesinde, Kasım Üzüm, Erol Özhavutçu, Hakan Tunceli, Ali Berk Makaraç, Barış Kazan, Özkan Kaya, Mustafa Taylan Türkoğlu, Nazif Maltepe isimleri yer aldı. Deniz Nehir Göçtü, Egemen Dalgıç, Aykut Kaçar, Halil Murat Karaduman, Serkan Özcan, Burak Katipoğlu, Selçuk Maltepe, Engin Çaycı ve Nazif Çetin ise yedek listede yer aldı. Asil Denetleme Kurulu’nda Alper Donat, Fevzi Yıldız, Erdal Erdilibal, Yedek Denetleme Kurulu’nda ise Burhan Demir, Mehmet Salih Güzel, Tanju Çağlayan isimleri bulunuyor. Öte yandan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) temsilcileri ise Onur Kara, Yağız Pullukçu, Barış Kazan isimlerinden oluştu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.