Sol kanada Kurtbaş hamlesi        

Sol kanada Kurtbaş hamlesi        
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor, son olarak Yıldızspor’da forma giyen 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mert Kurtbaş’ı kadrosuna kattı.

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Süper Amatör Lig 2.Grup takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Mavi-beyazlılar bu kapsamda son olarak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’taki Aydın ekiplerinden Yıldızspor’da forma giyen genç sol kanat oyuncusu Mert Kurtbaş’ı renklerine bağladı. Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Polat Bora Mersin ile bir araya gelen Kurtbaş, transferde el sıkıştı. Kurtbaş, sezonun ikinci yarısında Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

ÇOK SAYIDA GOL KAYDETTİ

Futbol hayatına Afyonkarahisarspor’da başlayan 20 yaşındaki oyuncu, sonrasında MKE Ankaragücü, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Aydınspor 1923 forması da giydi. Son olarak Yıldızspor’a transfer olan Kurtbaş, mavi-beyazlı forma altında Süper Amatör Lig’de 2017-2018 sezonunda 15 gol, şampiyonluk yaşadığı geçen sezon ise 17 gol kaydetmişti. Kurtbaş, bu sezon Yıldızspor forması altında ilk yarıda BAL’da 6 karşılaşmaya çıktı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.