Soley, "Karacasu neden bir Beypazarı olmasın?"

Soley, "Karacasu neden bir Beypazarı olmasın?"
ABONE OL
Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal başkanlığında toplanan Belediye Meclisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Meclis üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Ahmet Soley, “Siyasetten önce Karacasulu olmak önemli. Bunun için size teşekkür ediyorum. Ben de buradan emekli olmadan önce kalıcı bir eser bırakmak istiyorum. Karacasu neden bir Beypazarı olmasın?” dedi. 
Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştiren yeni dönem belediye meclisi yerel seçimlerden sonra ilk kez kaymakam Ahmet Soley’i ağırladı. Meclis üyeleriyle kısa bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Soley’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki İnal, önümüzdeki dönem meclis çalışmalarını daha evvel belediyelik olan Yenice, Ataeymir, Geyre gibi mahallelerde de yapmak istediklerini söyledi. 
MECLİS TOPLANTISI MECLİS SALONUNDA YAPILSIN
Kaymakam Soley, bunun yasal olmadığını belirterek “Araştırmadan sakın yapmayın. Belediye meclisi belediye dışında toplanamaz. Bunu iyi araştırın” dedi. 
Millet İttifakı'ndan meclise giren İYİ Partili Nail Kurt, meclis toplantılarının davet edildiği meclis salonunda yapılmasını önerdi. Başkanın makam odasında yapılmasını doğru bulmadığını söyleyen Kurt, bundan sonraki toplantıların meclis salonunda yapılmasının daha uygun olacağını ve vatandaşlarında katılabileceğini savundu.  
“TARİHİ EVLERİ ADAM EDEBİLİRSEK”
Yeni dönem meclis üyelerine hayırlı olmasını dileyen Ahmet Soley, “Toplantıya geçmeden önce hayırlı olmasını diliyorum. Karacasulu olmak önemli. Siyasetten önce Karacasu için bir şeyler yapmak önceliği Karacasu’ya vermek önemli. Söz konusu Karacasu olduğunda siyaset gözetmediğinizi görüyor öncelikli bunun için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah ben Karacasu’dan emekli olmadan önce tarihi evlerin olduğu koruma altına alınan bir sokağını Çekül Vakfıyla birlikte adam edebilirsek. İyi ki Karacasu’da böyle tarihi evler var. Karacasu’yu bir iki noktada ayakta tutabilirsek neden bir Beypazarı olmasın” dedi. 
Meclis üyeleri ziyaretinden dolayı Kaymakam Ahmet Soley’i teşekkür edip “Sizin tecrübelerinizden yararlanmak bizim için bir şans” diye konuştu. Kaymakam Soley, toplantı başlamadan temennilerini iletip meclisten ayrıldı.

soley-karacasu-neden-bir-beypazari-olmasin-111079-4940dd1d24654cb701edda81f3aaac77.jpgsoley-karacasu-neden-bir-beypazari-olmasin-111079-f0bdfc35dec43ee04de9d842a3004964.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.