Son karar bekleniyor 

Son karar bekleniyor 
ABONE OL
Yeniden başlaması planlanan lig için Haziran ayı ortasında sahaya inmeyi planlayan Yıldızspor, tarihlerle ilgili yeniden yapılacak toplantıyı beklemeye başlarken antrenman tarihini de askıya aldı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye’de koronavirüs nedeniyle ara verilen ve yeniden başlaması için 18 Temmuz tarihinin işaret edildiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) konusunda takımlar beklemeye başladı. İlk tarihin açıklanması sonrasında yeniden bir toplantı yapılacağı ve bu toplantıda son kararın açıklanacağının belirtilmesi sonrasında birçok takım hazırlıklara başlama tarihini erteledi. Bu takımlar arasında yer alan ve Haziran ayı ortasına doğru sahaya inmeyi planyan Yıldızspor’da da tarih askıya alındı. Konuyu değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Öztürk, yapılacak toplantıya göre antrenman konusunda karar verileceğini belirtti. 

“ÇIKACAK KARARA SAYGI DUYARIZ”
Oynanma kararı çıkarsa hazırlıklar için tarih belirleyeceklerini belirten Öztürk, “Toplantıdan çıkacak sonucu bekliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) gelecek karara tüm takımlar olarak saygı duymalıyız. Ancak benim şahsi görüşüm ligin oynanmamasından yana. Çünkü yeteri kadar önlem alınamayabilir. Ancak ligler oynanacak kararı çıkarsa da hazırlıklarımızı yapar ve maçlara çıkarız. Yıldızspor olarak bu karara da saygı duyarız “ ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.