Son nefeste anlattıkları, katilleri yakalattı

Son nefeste anlattıkları, katilleri yakalattı
Parasını ve yüzüklerini darp ettikleri 51 yaşındaki adamı acımasızca dövdükten sonra çarşafla boğarak öldüren 4 genç, kaçtıkları aracın içerisinde polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahsın ölmeden önce yaşananları anlattığı, polisin bu bilgilerden hareketle katilleri yakaladığı öğrenildi.

Afyonkarahisar'a bağlı Emirdağ ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda mahalle sakinleri, Hasan Açıkgöz'ün evinin bahçesindeki kanepede kanlar içinde yattığını gördü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunulması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Açıkgöz, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılsa da, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

aw182765-01.jpg

ÖLMEDEN ÖNCE YAŞANANLARI ANLATMIŞ
Öte yandan Açıkgöz’ün ölmeden önce polise yaşananlarla ilgili konuştuğu, ismini Turgut olarak bildiği şahsın yanında bulunan 3-4 kişi ile odada bulunan çarşaf ile ağzını kapatarak kendisini darp ettiklerini anlattığı öğrenildi. Açıkgöz'ün ayrıca parmağındaki yüzükleri ve parasını, şahısların zorla çıkarıp aldıklarını söylediği bilgisi alındı.

ARAÇTA YAKALANDILAR
Açıkgöz’ün ifadeleri üzerine polis ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemede, şahısların kaçtıkları aracın plakası belirlendi. Takibe alınan araç, Uşak’ta durduruldu. Araçta bulunan T.K. (27), M.D. (26), Y.A. (26) ve C.Y. (42) gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.