“Son vuruşları yapamadık”

“Son vuruşları yapamadık”
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da 1-1 berabere kaldıkları Bayrampaşaspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Yavuz İncedal, son 25 dakikada rakip kaleyi ablukaya aldıklarını ancak son vuruşları yapamadıklarını söyledi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, sahasında ağırladığı Bayrampaşaspor ile 1-1 berabere kaldı. Geriye düştüğü maçta puan almayı başaran Naz-Naz’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, mücadeleyi değerlendirdi. Futbol adına çok güzel işler yapmak için mücadele verdiklerini belirten İncedal, “Rakip takım savunma anlayışını çok iyi uyguladı. Bize sınırlı pozisyonlar verdi. Ona rağmen üçüncü bölgede 3 tane son vuruş yapabileceğimiz pozisyonumuz var. Bunları değerlendirmiş olsak en azından rakibin savunma anlayışını kırabilirdik. Bir tane atak vardı onda da gol oldu” dedi. 

“RAKİP KALEYİ ABLUKAYA ALDIK”
Maçın son 25 dakikasında rakip kaleyi ablukaya aldıklarının altını çizen İncedal, “Ama sadece bir gol bulabildik. Son ana kadar mücadeleden oyuncularımı kutluyorum. Oyundan hiç kopmadılar. Kazanmayı istediler ama rakip çok iyi direnç gösterdi” dedi. Gelecek haftaları da değerlendiren İncedal, “Artık önümüzdeki maçlara bakmak durumundayız. Somaspor maçının hazırlıklarını yapıyoruz. Lig ilerledikçe hem üst hem de alt sıradaki takımlar hedeflerini ortaya koyuyor. Bizim de hedefimiz ilk 5 içinde yer almak. Bunun da mücadelesini vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 

son-vuruslari-yapamadik-149754-7af180b2005992f8a5c8d8e0512e6241.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.