Sorunlar 48 saat içinde çözülecek

Sorunlar 48 saat içinde çözülecek
ABONE OL
Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener ve yönetimi, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlık’ı ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini iletti.

(ABDURRAHMAN FIRAT) Ziyarette Başkan Atay, Efeler’de yakında hayata girecek olan Açık Kapı Projesi'yle vatandaşların talep ve şikayetlerini belediyeye bir telefonla iletip çözebileceğinin müjdesini verdi.

AGC Başkanı Semra Şener, çiçek takdim ederek Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a yeni görevinde başarılar diledi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ziyarette basına önem verdiklerini belirterek yapılacak projeleri desteklemeye hazır olduklarını kaydetti.  
Atay, seçim sürecinde vatandaşlara verdiği vaatleri bir bir yeni getirmek için sahada çalışmalar yaptıklarını söyledi.

ARTIK BİR TELEFONLA SORUNLARINIZI ÇÖZEBİLECEKSİNİZ
Başkan Atay, Efelerin istek, öneri ve şikayetlerini doğrudan almak ve vatandaşa dokunmak için Açık Kapı projesi hayata geçireceklerini dile getirdi. Vatandaşların artık şikayet ve taliplerini bildirmek için belediyeye gelmesine gerek kalmayacağının altını çizen Atay, ''belediye başvuru masası, Açık Masa’ya yapılan şikayet ve öneriler kaydedilecek. Talep alındığı andan itibaren gerekli birime bildirilip 48 saat içerisinde vatandaşın telefonuna koni ile ilgili SMS ile bilgilendirme yapılacak. Açık Kapı sistemiyle Efeler’de yaşayan herkesin sorunu çözülecek” dedi. 

SOKAK KÜTÜPHANESİ SAYISI ARTACAK VE KREŞ YAPILACAK
Efeler’de Malazgirt Meydanı Yörük Ali Efe Parkı'na yapılan Sokak Kütüphanesine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini hatırlatan Başkan Atay,  en kısa sürede diğer mahallelere de Sokak Kütüphanesi yapacaklarını Efeler'de yaşayan çocukların aydın bir geleceğe sahip olabilmeleri için elinden gelenin en iyisini yapacağını vurguladı. Atay, seçim sürecinde vermiş olduğu kreş vaadini de Ramazan Bayramı’nın ardından ilçede biledikleri 6 noktada yapımına başlayacaklarının müjdesini verdi.

efelerde-acik-kapi-projesi-hayata-gecirilecek-108224-af2b1794028662105e08b6b3e1c5f396.jpgefelerde-acik-kapi-projesi-hayata-gecirilecek-108224-cb1ddfdce5ee8c6f91989d8967b2b65b.jpgefelerde-acik-kapi-projesi-hayata-gecirilecek-108224-d0b147f471765b7001bc77c06a341e1a.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.