Spor malzemesi temin edildi 

Spor malzemesi temin edildi 
ABONE OL
Bakanlığın verdiği izinle antrenmanlarını yapan Milli Sporcuların ilerleyen süreçte kullanması için, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yeni malzeme temini yapıldı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından spor tesislerinin faaliyetlerine ara verilmişti. 4 Mayıs itibariyle ise Bakanlıktan talimatıyla Milli Sporcuların alınacak tedbirler ve sosyal mesafe kuralıyla antrenmanlarını yapabileceğini açıklandı. Bu kapsamda Atıcılık (Trap-Skeet), Atletizm, Badminton (Açık Alan), Binicilik, Golf, Kürek, Kaykay, Kano, Okçuluk, Plaj Voleybol, Tenis ve Yelken branşlarında belirli sayıda milli sporcuya, açık spor tesislerinde antrenman yapabilme imkanı sağlandı. Spor yapmalarına izin verilen sporcular için Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, malzeme temini gerçekleştirdi. 

KARDEŞKÖY ATLETİZM PİSTİ’NDE KULLANILACAK
Türkiye’nin önemli atletizm pistlerinden olan Efeler’deki Kardeşköy Atletizm Pisti’nde kullanılmak üzere atletizm yarışma engeli (50 adet), atletizm yarışma ciriti (16 adet), atletizm yarışma güllesi (15 adet), atletizm yarışma stafeti (1 takım), atletizm yüksek atlama çıtası (3 adet), atletizm sırıkla yüksek atlama çıtası (3 adet) ve atletizm çekiç atma kafesi file ipi temini gerçekleştirildi. Efeler Kardeşköy Atletizm Pisti Amiri Musa Yörük de tesislere temin edilen malzemelerden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür etti.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.